34 hetes vagyok, és nagyon félek, hogy koraszülött lesz a babám. Enyhe mensi szerű fájdalom reggelente és éjszaka, ma második napja megy a hasam. Szedem a magnéziumot, de így is keményedik a hasaam, és nagyon lent érzem a kis picúrt. Most ez mi?
Szerintem is jósló fájások!
Beszéld meg a dokiddal.
de ne aggódj, mert már a 28. héttől életképes a baba, nem lenne már vészes, ha megszületne sem.
szia!! mi is a 34. hétben vagyunk és múlt héten pénteken kezdőttek a jóslófájásaim, hát nagyon megilyedtem. de megnyugtatott a doki, hogy ez normális, a méh elkezdett készülni, de ez nem jelenti azt, hogy jön a baba!! szóval nyugodj meg, pihenj többet, magnézium és mondogasd a babónak, hogy még ráér :)
boldog pocakoskodást!! :)
Szia
Hát a fájdalmadról nem tudok nyilatkozni, mert engem 34.héten megcsászároztak. Most volt 2 hónapos a babám, és egy gyönyörű makk egészséges csodabogár. Kicsit tovább voltunk bent a kórházban 6 nap inkubátor, 6 nap simán, és 13.napra engedtek ki. Szóval ne aggódj, ugysem jön még ki, de ha mégis akkor is minden oké lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!