Május 21-re vagy a körülre van valaki kiírva Debrecenben?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok?Jóslók?Babaszoba,úticsomag kész?Izgultok?2010. máj. 14. 20:29
1/7 anonim válasza:
Én 17-re voltam kiirva,de 8.-án megszületett a Drágám.:-))
Se jóslóm ,semmi nem volt csak a NYákdugóm ment el.Könnyü szülést kivánok Neked!
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Gratulálok!!!
2010. máj. 14. 20:35
3/7 anonim válasza:
Május 26-ra vagyok kiírva és még egyben vagyunk:)Hol fogsz szülni?Kórház vagy Klinika?
4/7 anonim válasza:
Az előző vagyok.Izgulok nagyon,de gondolom te is.A pici velünk lesz egy szobába, van 1-2 apróság ami hiányzik.A kórházi cuccaim össze vannak készítve.Mostanában 10perces jóslófájásaim vannak,ami langyos víz hatására elmúlik.És te hogy érzed magad?
5/7 A kérdező kommentje:
Én jól vagyok,már alig várom,hogy megérkezzen a tesó.(nekem már van egy kislányom).Én klinika párti vagyok,az elsőt is ott szültem.Igaz,hogy nem tudsz pihenni és átjáróház az egész,de legalább velem a van a babám.
2010. máj. 18. 14:10
6/7 anonim válasza:
Május 26-ra voltam kiírva és 27-én megzületett a pici:D
7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok!:)
2010. jún. 17. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!