31 hetesen van már joslofájás? Pontosan milyen az?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:03
1/2 anonim válasza:
Lehetnek, de kicsit korai még.
Nekem borzasztóan fájt a derekam, de inkább a vége felé. ha párom oda tette a kezét és ott tartotta, melegítette vele, enyhült.
Amikor eljött az idő, onnan tudtam, hogy egyre jobban fájt és nem akart elmúlni. és az órát figyelve feltünt, hogy bizonyos időközönként még jobban fájtam.
8 perceseknél elindultunk a kórházba.
De a szomszéd csajszinak pl. elfolyt a magzatvize, és már indultak is.
A jósló fájás enyhül elvileg. De ha nem vagy biztos, menj be a kórházba és megnéznek. Legfeljebb vaklárma.
Nem fognak haragudni. Ők is csak nst géppel tudják megnézni. Meg hogy kinyílt-e a méhszáj.
Jó és gyors szülést 9 hét múlva.
2/2 A kérdező kommentje:
SZia köszönöm szépen a választ. igazábol enyhén szokott fájni a hasam a derekam az nem igazán.olyankor lefekszek magne b6 és elmulik 2 hete még zárt voltam a vizsgálaton. neked is minden jót kivánok!!!!!!
2010. máj. 15. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!