Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok nekem fiú nevet a...

Ajánlanátok nekem fiú nevet a Gedei vezetéknév után?

Figyelt kérdés
Párom István,és szeretné,hogy az legyen a pici is,ha kisfiú!Meggyőztem,hogy akkor legyen második név is,mert nekem nem tetszik az István!:-/
2010. máj. 14. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ahogy megláttam a kérdést, az Áron ugrott be :)
2010. máj. 15. 00:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Gedei Gergely , hát figyi ez tök jól hangzik..Dr. Gedei Gergely! Úgy válassz nevet, ha egyszer az életben a neve elé kerül a dr-i cím ne legyen röhejes..mint pl Dr. Gedei Benőke, vagy dr.Gedei Bendegúz..ááááá senki nem venné komolyan..amúgy nem szeretem amikor egy apa követeli, hogy a fiát is ugyanúgy hívják mint őt..főleg akkor nem jó ez, ha pl nem egy sikeres emberről van szó..mert nevünkben van a sorsunk!!! A fiam apja is azt akarta, hogy úgy nevezzük a gyermeket ahogyan őt hívják,,én beintettem neki,,,mondván nehogy már olyan csóró szerencsétlen legyen az élete a fiamnak is mint neki.És épp ezokból ha lány lett volna az én nevemet sem kapta volna:). Szóval a választás úgy is rajtatok múlik de ezt azért gondold át picit.

Nekem ami tetszik tehát: Gergely, Olivér, András, Ákos, Áron..az Áron is nagyon passzol nektek..dr.Gedei Áron:))

2010. máj. 15. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!