A Szent Istvánban van egy jó doki,én is hozzá jártam anno mikor a fiamat vártam.Német Miklósnak hívják,nagyon jó fej doki,bármikor elérhető,fiatalos,lendületes,bármit megtudsz vele beszélni.Pénteken van a magánrendelése a korház alaksorában(nőgyógyászat épülete).Most nem tudom milyen árakkal dolgozik,2006-ba 6ezer volt egy uh vizsgálat+tanácsadás nála.A következőt is biztosan nála fogom szülni!!!
2008. okt. 14. 10:35
2/12 anonim válasza:
Én is Istvános dokit ajánlok, dr Lengyel Máriát, naprakesz, turelmes, megerto, ejjelnappal hivhatom, stb.
2008. okt. 14. 10:44
3/12 anonim válasza:
1.sz. női kilinikáről Dr.Szabó Gábor!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. okt. 14. 11:11
4/12 anonim válasza:
Oxivit rendelő,Dr.Kisfalvi István!Nagyon tudom ajánlani,figyelmes,türelmes,szakmailag is kitűnő.Én kb.8 éve hozzá járok és pár nap múlva nála szülök a Sote II.-n.Ha kérdés van írj mailt nyugodtan.40.hetes pocis
2008. okt. 14. 11:19
5/12 anonim válasza:
Dr. Surányi Tibor XVI.ker.,bár ő a kistarcsai kórházban dolgozik,csak a magánrendelője van pesten.Nagyon kedves és alapos!
2008. okt. 14. 11:20
6/12 anonim válasza:
Szia, én Dr. Mészáros László Doktor urat ajánlom, ő is a Bpi Szent István kórházba dolgozik, nagyon kedves, megbízható, rendes, aranyos, barátságos! Ha érdekel, írok tel.számot!
29 hetes kismama
2008. okt. 14. 11:27
7/12 anonim válasza:
én is Kisfalvi Istvánra szavazok az Oxivit rendelőben.
itt meg tudod nézni: www.babapremier.hu
ha esetleg van üdülési csekketek,azzal is lehet fizetni. mindent aprólékosan mutat,az apukának is külön elmond mindent. nekünk ez sokat számít.
2008. okt. 14. 12:38
8/12 anonim válasza:
Szia! Az én dokim Dr. Krasznai István, a SOTE I. sz. klinikán dolgozik, de magánrendelése is van: www.kramakft.hu. Nagyon rendes és gondoskodó orvos, csak ajánlani tudom!
2008. okt. 14. 13:02
9/12 anonim válasza:
Utolsó előttitől kérdezném,hogy te is vársz babát,mikorra vagy kiírva?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!