5 hetesen par naposan lehet mar szivhang?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 19:22
11/19 A kérdező kommentje:
Progeszteronhiány okozta pedig hataron belul volt a hormoneredmeny szerint csak valamiert 25.ciklusnaptol naptol ment le . Ezert mostmae tuszorepedestol kaptam duphastont. Tegnap valtottunk utrora.:) 5 hetesen halt el mindegyik
2017. ápr. 25. 09:20
12/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de en azt irtam, hogy en mit teszek, nem azt, hogy te mit csinalj. Az nekem teljesen mindegy, hidd el. Itt nem en voltam az, aki kioktatja a masikat, epp, hogy a te reagaltal kioktato/tamado stilusban.
En kerek elnezest, hogy valaszoltam, foleg hogy feleslegesen kerdeztel, ha ugyis tudsz mindent.
13/19 A kérdező kommentje:
En csak arra voltam kivancsi mikor lehet szivhang. Addig sosem jutottuk el. Nem arra amit te írtál. De köszi!
2017. ápr. 25. 12:29
14/19 anonim válasza:
Az iromanyom elso fele a valasz volt a kerdesedre. A zarojeles resznel ragadtal le epp, ami az en szemelyes velemenyem volt, epp ezert volt zarojelben. Szoval nagyon szivesen.
Minden jot neked ettol fuggetlenul.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. ápr. 25. 20:24
17/19 A kérdező kommentje:
Szia elment a baba.:(
5+4 heteseb 3mmes volt a petezsak meg folyamatosan barnaztam. A hcg-m rohamosan csokkent azóta ujra probalkozunk. Nem kellett muteni. :) koszi h kerdezted
2017. máj. 22. 17:49
18/19 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék h Magyar eu... ennyit ér a kiskonyvemben AB+ a vercsoportom. De doki megnézette mert neki gyanuj h semmibajom es szerinte az lesz akkoris. Hat jo nezzuk meg ..eees igen.. AB- vagyom parom meg ORH+ tehat kaptam anti D injekciót
2017. máj. 22. 17:51
19/19 anonim válasza:
Igen sok okos tojás volt mindig sőt mai napig nekem 5-4hetesen szivcso pulzalasom volt igaz csak 4D vettek èszre de akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!