Nektek is egyre kevesebb türelmetek volt a terhesség
végére?
2 terhessegen es szülésen túl vagyok.Hát eléggé fogytán volt a türelmem a vége felé,nem tudtam aludni ugy mozogni.a nem alvásoktol ingerlekenyebb voltam.Alig vártam hogy megszülessen már.mindkettő 38 hétre kiis bújt :)
2017. ápr. 20. 09:58
Nem csak a vegen :D:D mondjuk en alapbol temperamentumos vagyok sajnos
2017. ápr. 20. 10:00
én NAGYON türelmetlen voltam, főleg hogy az egész terhességem iszonyatos volt, alig vártam hogy vége legyen. a 30. héttől szinte naponta ájultam el, mert kis hasam volt, a baba viszont nagy, és állandóan nyomta az artériám. végig hánytam is, egészen a szülés végéig. szülés közben 3x. ja és augusztus volt, 40 fok, szóval képzelheted. a legrosszabb a vége. nemsokára túl vagy rajta :) próbáld meg lefoglalni magad, én rengeteg sorozatot néztem :)
2017. ápr. 20. 10:02
4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok aludni Nappal pihenni nem haladok smmire mert nincs eròm. Minden nap egyre inkabb elegem van es mikor a családtagjaim megkerdezik jol vagyok e és valaszolnek de nem figyelnek akkor felidegesitenek hogy minek kerdi ha vegig sem hallgat.
Olyan érzésem van mintha senki nem figyelne rám pedig én jelzek hogy hahó!!!! valami nem oké segitenél?
De nincs valasz csak annyi hogy aha jol vagy akkor? Már nem sok van. Remegve várom mar mikor jön rám a szülés. Vagy az idő kavar be ennyire?
5/15 A kérdező kommentje:
Már megnéztem majdnem mindent.
mar most fürdeni is utálok meg tusolni is a hajmosásrol nem is beszélek. A mosogatás meg egyenesen lefáraszt hogy nem ferek oda es leszakad a derekam.
Ömlik a savam reggel, délbe, este és mindenki csak mosolyog hogy jajj kismama mennyi idö van még? Ohh az mar nem sok! Ohh az aldott allapot
és oh ilyenkor az en fejembe ha mégegyszer megszolalsz szájbavl verlek!
Neki megyek mindennek! Nem tudok vezetni mert olyan vagyok mint egy utolsó kocsis de szó szerint. Béna vagyok parkolni nincs kedvem már szép ruhákban sem járni csak szükebb melegitőbe. Az meg hogy a ferjem dohányzik és érzem rajta bejön rendesen elhányom magam.
Nekem valahogy egyre jobb. Az elején sok problémám volt: vérzések, rosszullét, hányás, így akkor sokat aggódtam, hogy elvetélek. Aztán azon izgultam, hogy nehogy koraszülött legyen, de lassan már azon is túl vagyunk. 36 hkm
2017. ápr. 20. 10:09
Kedvez kérdező.nyugodj meg:) én ugyanigy voltam.a hasamtol sehol nem fértem el,mindenhol azt kerdeztek kettő van.na mondom mégcsak azt kéne.a boltbol hazafele sietnem kellett folyton mert volt hogy ugy megrugott h majdnem bepisiltem.a földön ülve pucoltam a krumplit mert ugy vizesedett a lábam es fájt.Agusztusba szültem abban az évbe rogadt meleg volt.ültem a ventillator elott es néztem a kis sorozataimat :).probald lekötni vmivel magad.de sokat befolyasol ez az idő.elég változó.de most inkabb arra gondolj h nehogy kibujjon mert akkor koraszulott lenne,várj egy 2 hetet :)
2017. ápr. 20. 10:23
8/15 A kérdező kommentje:
Próbálok erre gondolni hogy lehet mar csak 2 hét.
Még ezután jön a ctg az utolsó vérvetelem az utolsó ultrahang stb.
Meddig lehet szedni magneziumot?
Az igaz hohy 2.5 kg felett nem számit korababának vagy 37. hetet betöltve?
Én végig szedtem.igen akkor már nem koraszülött.
2017. ápr. 20. 11:24
10/15 A kérdező kommentje:
Végig? Nem úgy van hogy a 36. hettől le kell állni a magneziummal mert nem fogom érezni a szülés közeledtét mert ellesz lszitva?
Kapcsolódó kérdések: