7 hetes terhes vagyok. Lehet az, hogy a sok gyomorégés meg a sok sav miatt van hányingerem és néha hányok?
Én is a savamtól hánytam az elején. Nekem is azt ajánlotta a doki hogy egyek olyat ami nem csinál savat....hát nem vált be, vettem salvus vizet meg hasonlókat de azok se hatottak.
Aztán meguntam, ettem paradicsomot, mindenféle savanyúsagot és bármit ami jól esett akármilyen savas volt. És ezerszer jobb lett, már az első savanyuságos evés után nem volt savam, azt hittem hogy csak átmeneti de nem.
Persze néha visszajön a hányinger a sav miatt még most is. De ez van.
23hkm
4-es válaszoló!
Köszi a jótanácsot :)
Napok óta alig eszek valamit, hogy ne legyen savam, erre még a vizet is kihányom néha!
Na most hogy olvastam a hozzászólásodat, bevertem egy szelet háziszalámit kenyérrel. :D Még mindig rosszul vagyok, de legalább ettem egy jót! :D
Igazából nálam az is a baj hogy ételundorom van. Mindentől forog a gyomrom, de ahogy elkezdtem enni a szalámit, az olyan jól esett mint még semmi :D
Köszi még egyszer.
3-as voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!