Hogyan tudnám a leghamarabb észrevenni a terhességet?
Figyelt kérdés
Mert olyan helyen dolgozom, ahol veszélyeztetve vagyok, nehezeket emelek.2008. okt. 13. 19:06
1/6 anonim válasza:
Teljesen elegendő,ha az elmaradt mensi után tudod meg , mert akkor még csak pár napja volt a beágyazódás..utána pedig ha elmész az orvoshoz az elmaradt mensi és pozitív teszt után 1-2héttel,csak akkor tudja megállapítani a terhesség bizonyosságát, akkor már látnia kell szívhangot is..és a papírral amit ad mehetsz is a kiskönyvedért,de dzólj neki, hogy táppénzre vetessen.
Ennél előbb nem kell tudni, illetve biztosan nem is lehet tudni, amíg pedig nincs meg a szívhang, addig ne is vesznek táppénzre.
Ha sejted a terhességedet, abban a pillanatban kevesebbet emelj,,kicsit kerüld el a nehezebb dolgokat, mond,hogy fája hasad stb,,derekad akármi..
2/6 anonim válasza:
Nekem elmaradt mensi utan 3 nappal csinaltak huvelyi uh-ot es gyonyoruen kimutatta a terhesseget :-)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Csak még egy kérdés merült fel bennem hogy volt 09:29-én egy laporoscopiás műtétem és az azzal járt hogy utánna vérzés.És nekem pont abban az időben mikor volt a műtéti vérzésem akkor kellett volna meg betegednem és nem tudom e hogy ez is meg történt e.És most nem tudom hogy tudhatnám ezt meg.Szerinted???
2008. okt. 13. 19:50
4/6 anonim válasza:
teszt előtt esetleg egy vérvétellel...
5/6 anonim válasza:
Első vagyok..szerintem a laporoszkópia után , ha méhben csinálták, akkor a méhnyálkahártya leválik és egyből meg is jön,szóval szerintem a műtét után volt egy vérzésed, és utána uj ciklusod kezdődött.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor az volt a menstruáciom?Akkor amikor meg jött onnét számoljam újra a huszonnyolc napot?
2008. okt. 13. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!