Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit keres egy szülésznő?

Mennyit keres egy szülésznő?

Figyelt kérdés

Pályaválasztás előtt állok és amennyire utánaolvastam annak, hogy milyen feladatokat is lát el egy szülésznő, érdekel a dolog! Tudom, hogy nem kellene szempontnak lennie annak, hogy mennyit kereshetek, de azért szeretném tudni, hogy az átlaghoz képest mennyit is keresnék, ha szülésznő lennék, mert ahogy az én szüleim is, én is szeretnék a lehető legtöbbet megadni a majdani gyerekeimnek és ehhez viszont feltétel az, hogy mennyi pénzt keresek!

Előre is köszönöm a választ! :) 17/L

2017. ápr. 14. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Itt ahol elek 3000€ t keresnek a szülésznők. Es ez a tiszta fizetes....
2017. ápr. 16. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Én is szülésznő szeretnék lenni. :) Pontosabban én még vacillálok az ápoló és a szülésznő szak között. Szinte minden órában meggondolom magam, egyszer ez tűnik jobbnak, máskor az.

Mondjuk én orvos akartam lenni, csak a kémia/fizika sehogy se akar menni, ezért inkább maradok hasonló területen, de "könnyebb" szakmában.

Én külföldön képzelem el a jövőmet, ott nyilván sokkal jobbak a fizetések, itthon körülbelül ugyanolyan rosszul keres mindenki friss eü-s diplomával.

2017. ápr. 16. 18:23
 13/13 anonim válasza:
Epp most neztem az ausztriai allasajanlatokat. 3047 Eur bruttot keres itt egy szuleszno alapban. Ami 2 evente emelkedik kicsit.
2022. aug. 1. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!