Bajoskaa kérdése:
Mit tegyek? Két terhességi tesztet is csináltam, egyértelműen látszott mind a kettőn a két vonal.20éves vagyok párom 21, már 2,5 éve vagyunk együtt. Párom most fog érettségizni én már szakmát tanulok. Hogy mondjuk el a szüleiknek?
Figyelt kérdés
Anyukámmal jóban vagyunk viszont sosem beszéltünk még szekszualitásrol, a menstruációról ezek olyan tabu téma szerüek. Én sem hoztam fel sosem ő sem. Még nem voltam soha
nőgyógyásznál, mi fog történni a legelső alkalommal? Előre is köszönöm a válaszokat.
2017. ápr. 13. 10:56
11/12 anonim válasza:
De bunkó vagy utolsó! Mi közöd hozzá? Megtartja a babát, nem!? Én tisztelem, becsülöm ezért! A társai többsége egyből elvetetné.
Kedves kérdező! Gratulálok a babához és a bátorságodhoz!
Nagyon szép tőled, h ilyen fiatalon megtartod. Hidd el, nem fogod megbánni. Ő lesz a mindened!
A vizsgálatoktól ne félj. A hüvely uh, abszolút nem fáj.
Remélem a család is jól fogja fogadni.
12/12 anonim válasza:
Nem ártott volna évente rákszűrésre menni a szexuális (igen, x-szel írják) élet megkezdésétől. Mostantól ezt is iktasd be a programjaid közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!