Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció szerint 6. héten,...

Menstruáció szerint 6. héten, (egyébkánt 5+2) nagyon korai UH-ra menni?

Figyelt kérdés
Már volt egy nem fejlődő terhességem, ezért szeretném minél korábban megtudni, hogy ez élő terhesség-e. Hülyének fognak nézni, hogy ennyire korán megyek?
2017. ápr. 11. 19:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia!

Nálam is hasonló volt a szitu, az előzmények is egyeznek valamint én is progeszteront (utrogestan) szedtem.

Engem kimondottan megnyugtattak a korai orvosi uh. vizsgálatok. Szívhang vagyis pulzálás 5+5 naposan volt először. Akkor- az előzmények miatt- elhúztam gyorsan táppénzre.

2017. ápr. 18. 10:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Koszi! Mar nagyon varom, annyira felek, hogy ez a terhesseg is mar most megszakadt. :(

2 napja a mellem sem faj, pont, mint a multkor...mas tunetem meg nem nagyon van. Neha talan emelygek, de lehet, hogy csak bekepzelem...

Annyira lassan telik az ido, pont szabin vagyok raadasul.

2017. ápr. 19. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!