22-23 hetesen normális már a derékfájás? S ennyi idős terhesen van a babának nyugisabb időszaka?
Figyelt kérdés
Pár napja rettenetesen fáj a derekam, megnézték s a vesémmel nincs semmi gond. Azt mondták a terhességgel jár , de ilyen korán?
S aggódóm mivel pár napja nem igen aktív a babám egy hete minden rendben volt az UH-n , rugdos de nem erősen s csak 1-et 2-őt. Baj lehet vagy csak a rossz időjárást érzi?
2010. máj. 13. 10:21
1/5 anonim válasza:
Igen, ez normális. Fog még az fájni sokkal jobban is... :-) Nekem a 20. hét után úgy nézett ki egy bevásárlás, vagy akármilyen beruccanás a városba, hogy azt néztem, hogy ülhetek le. Volt, hogy áruház próbafülkéjében vagy könyvesboltban ücsörögtem tízperceket, annyira fájt a derekam, és a villamosmegállótól a házunkig tartó tízperces úton háromszor is kifulladtam.
2/5 A kérdező kommentje:
És a babamozgás? hogy csak 1x 2x érzem gyengén? Normális?
2010. máj. 13. 10:31
3/5 A kérdező kommentje:
Jah, egyébként köszi a választ:)
2010. máj. 13. 10:32
4/5 anonim válasza:
Szia,
A derékfájás teljesen normális, ugyanis sok ideg van a derekunk környékén amikre most nehezebb időszak jár ráadásul ahogy változik a szervezeted, nagyobb súly, nyomás nehezedik a derekadra ráadásul a tartás is megváltozik, ezek miatt fáj a kismamák dereka.
A babamozgás teljesen változó, minden babának vannak lustibb napjai, főleg mostanság hogy ennyire változékony az idő, ők is megérzik a frontot :)
Jó babavárást,
29 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
21 hetes vagyok az en babam is lustibb az utobbi napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!