Mi lenne nektek az a maximális kor, amikor még a 2. babát bevállalnátok?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 14:47
21/33 anonim válasza:
18,
szegény anyukád!
Az enyém 40 évesen szült engem és sose nézték a nagymamámnak.
22/33 anonim válasza:
40-42
34 evesen szultem az elsot.
23/33 anonim válasza:
Lehet hogy sokan bolondnak néztek,de én 30 felett nem szülnék. Felső korhatár nekem 30,utána nem akarnék több babát. 20 éves 26 hetes kismama vagyok
28/33 anonim válasza:
Mivel már van kettő, így csak a harmadikról tudok nyilatkozni, az nálam 42-43 körül van.
29/33 anonim válasza:
Hát...eddig rávágtam, hogy 40, de most hogy arról döntöttünk, visszamenjek dolgozni vagy "tudjuk le" a 3. babát, úgy hogy most vagyok 34.5, inkább amellett döntöttünk, hogy most próbálkozunk. Ha visszamegyek, illene 2 évet dolgozni, 37-38 évesen szülnék már ha gyorsan összejön.. Az első baba egy év után jött szóval ki tudja. Tudom a kérdés 2.-ra vonatkozott, de egyben utolsót is értett rajta a kérdező.
De ha egy gyerekem lenne akkor tuti próbálkoznánk 40 éves koromig,mert nagyon szerettem volna testvért.
30/33 anonim válasza:
Ha úgy hozná az élet, akkor tervezetten 45-ig kb. Ha még később véletlenül alakulna úgy, akkor nincs az az életkor ami miatt elvetetném. (De most úgy néz ki, hogy 32 lesz ez a kor és nem lesz utána már. Persze feltételesen írtam, hogy mi lenne ha...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!