Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyamatosan fáj (t) a derekam...

K.Dórii kérdése:

Folyamatosan fáj (t) a derekam, és görcsölt a hasam. Ez már lehet, hogy a közelgő szülés jele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap azaz hetfon leszek 39 hetes terhes es tehnap borzaszoan faj a derekam meg gorcsolt a hasam menni ulni es meg allni is alig birtam. Csinaltak egy nst-t de az nem mutatott semmit. A fajasgorbe hullamos volt fe nem ment 30-40 fole. A mehszajam bo ket ujjnyira nyitva van mar ezert is kerultem be visszatartasra 33 es fel hetesen es 35 es fel hetesen eindult a szules de egybol visszatartottak infuzioval meg tudoerlelokkel. Az egesz mehnyak es mehszaj fel van puhulva szoval szinte semmi sem akadalyoz mar. Megis mi lehetett ez az egy napos rettenetes fajdalom??? Hozza teszem elotte valo ejszaka migrenes fejfajasom volt. A szobatarsamat meg azon a hajnalon vittek el szulni es nala elotte valo este igy indult minden. Es nala szivargott a magzatviz is. Na meg a masik kerdesem ami meg lenne, hogy eddig normalis folyasom volt, de tegnap reggel ota ennek az allaga is kicsit nyalkasabb lett es sargasabb. Remelem biztato valaszokat kapok, nagyon szeretnek mar szulni! Elore is koszonom.
2017. ápr. 9. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A derékfájás általában nem, a görcsölés lehet de ha elmúlt, akkor nem most. Ettől függetlenül beindulhat akármikor, órák múlva is, de lehet a kiírt napot is együtt töltitek még. A folyást én megnézetném.
2017. ápr. 9. 07:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Most volt vizit es azt mondta a doki hogy nez egy flowmetriat. A multkori ultrahang leletre is ra volt irva ez a szo es utana egy szam. De mit is takar ez pontosan?
2017. ápr. 9. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Megnezik a placenta, magzati vérkeringést, áramlást, hogy a baba elegendő vérhez, oxigénhez jut e.
2017. ápr. 9. 08:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Látom, pont most irtam ki hasonló kérdést. Az elhúzódó keresztcsonti fájdalom jelentheti a vajúdás kezdetét, de nem tudom mikor lesz belőle szülés, én is pont ezt kérdeztem :)
2017. ápr. 9. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Na meg mind ezek mellett, folyamatosan szurkalo erzest erzek alul, mint kessel szurkalnanak. Van amikor erosebb van amikor gyengebb.
2017. ápr. 9. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!