Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mi lehetett, csuklás?

Ez mi lehetett, csuklás?

Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, még sose éreztem ilyet, de ma nagyon enyhe kis "rángást" éreztem a hasamban, ami hosszú percekig nem maradt abba, és kb 2-3 másodpercenként folyamatosan ismétlődött. Ez lenne a baba csuklása? :-)
2010. máj. 13. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen!! Ahogy fejlődik a rekeszizma, tüdeje, úgy érzed egyre jobban. A mi babánk a pocakomban is nagyon csuklós volt és idekint is csuklik néha naponta 3-szor is, da van olyan, hogy egy hétig meg nem.
2010. máj. 13. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, biztosan Ő volt. :-) Két napja éreztem én is először ilyet. :-)

Boldog babavárást!

27+5 hetes km

2010. máj. 13. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is érzem már egy pár napja. Nekem olyan mintha csiklandoznák a hasfalam.

26 hetes ikres km

2010. máj. 13. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 31 hetes vagyok és én is épp tegnap lettem figyelmes rá hogy nagyon ritmusos kis mozgást érzek és rájöttem hogy ez a baba csuklása lehet. Egy pár percig tartott nekem:)
2010. máj. 13. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez a csuklás. :)

Én a 32. héttől érzem.

Van, hogy már 10-15 perceseket is produkál, szegényt, olyankor úgy sajnálom. Ha úgy fordul, látni kívülről is a pocirángást, az a buszon nagyon vicces tud lenni. :)

37 h

2010. máj. 13. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Valóban csuklik. Nekem naponta többször is. De hogy mikortól éreztem először azt sajna nem tudom. 34 hetes km
2010. máj. 13. 15:55
 7/7 anonim válasza:

szerintem csuklás! :)

Nekem is szokott...néha elég erősen érzem :)

2011. jún. 20. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!