Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy reggel még 66kg...

Létezik hogy reggel még 66kg vagyok, este meg 68?

Figyelt kérdés
normális dolog ez?Ezt megfigyeltem 2-3napja,hogy reggel 66kg vagyok,este meg 68,és nem "falok",tegnap pl 2szer ettem összesen...hogy létezik ez akkor?Hogy 1nap alatt 2kg-ot hízzak,de másnap reggelre meg 2-vel kevesebb vagyok?:SNemértem...összesen amúgy eddig 5-6kg-ot híztam,de így el se tudom dönteni,hogy reggel ennyi,este meg annyi..(26h)
2010. máj. 12. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenki így van! Reggel azért kevés, mert nem ettél nem ittál semmit! Egész napi kajád, minden étel, minden ital, ez mutatkozik estére, de ez nem suly, ami rád ment hirtelen, hanem a kaja súlya amit megettél, és nincs feldolgozva! Ezzel igy vagyok én is és sztem mindenki! Ne izgulj!
2010. máj. 12. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok terhes, 7 hónapos a babám, de nekem is szokott ilyen lenni, hogy este akár 2 kg-al többet mutat a mérleg, mint reggel.
2010. máj. 12. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor jó:)csak kicsit furcsa hogy 2kg "kaját"megeszek,mert végülis majdhogynem ezt jelenti,de akkor megnyugodtam.csak 2-3napja figyeltem fel erre,és nemtudtam hogy mitől lehet,gondoltam hogy a kaja,de mondom ennyi biztos nem...meg volt hogy reggeli után mértem magam,na meg nálam a reggel nem 7-8óra,hanem 10-11,szóval inkább délelőtt:)
2010. máj. 12. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:

abban a 2 kg-ban nem csak a kaja van,,hanem a folyadék is:)

Én szinte semmit nem eszek,mégis 1 kg-val vagyok több este,mint reggel-amikor nem vagyok babás is:)

2010. máj. 12. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Ne aggódj ,Nekem 4 plusszom van estére!:)))Mondjuk nálam a víz!!!Üdv 31 heteske
2010. máj. 13. 07:44
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)
2010. máj. 13. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is feltettem, és bizony mások is igy vannak vele. :-)
2010. máj. 13. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!