Lehetek terhes?
Lehetsz. Mindegy melyik, hanyadik napon szexeltek, ha nem védekeztek akkor teherbe eshetsz.
50-50%.
Ennyi idősen még nagyobb gáz, hogy alapvető dolgokkal nem vagy tisztában...
A 13 éves lányom felvilágosultabb mint te, pedig még marhára nem érdeklik a fiúk ilyen formában.
Nem ezt kérdeztem szerintem.. Miért nem lehet normális választ adni?..
Ittunk az este.. És eröltette.. Így történt meg.. De nem ment el..
Most erre mit lehet mondani? Minél idősebb valaki annál nagyobb rejtély, hogy mért tesz fel ilyen kérdést...
Én nem gondolnám azt, hogy 22 évesen ne tudnád pontosan, hogy hogyan fogan a gyerek...
Az alkohol sohasem indok, te töltötted magadba, az meg, hogy nem ment el benned... nézz utána: előváladék aztán mormolj el 2 imát is.
22 évesen illene tisztában lenned azzal (ha már nagylány módjára élsz nemi életet), hogy nem kell ahhoz elmennie benned, hogy teherbe ess.
Elég az előváladék is (mivel tartalmazhat spermát). És ha az távozik, se te, sem pedig a fiú nem veszi észre. Főleg nem ittas állapotban.
Baj nem lehet belőle, max.egy gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!