A babavitaminom tartalmaz 3600 NE A vitamint. Mit jelent a 3600 NE?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy tehesség alatt nem szabad A vitamin tartalmú ételeket és vitaminokat szedni, májat sem. Máshol azt írják, hogy szükséges a máj.
Ezt viszont ajánlják! Mi az igazság? Komolyan kezdek aggódni!
Mit jelent az hogy 3600 NE?
Mennyi a napi megengedett bevitel az A vitaminból?
2007. nov. 21. 11:23
1/4 anonim válasza:
Májat azt tuti nem szabad enni, de nem csak az A vitamin hanem a méreganyagok miatt sem. Az én terhesvitaminomban nincs A vitamin tehát a többit nem tudom.
2/4 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Egyél változatosan. Naponta legalább 1x szükséges a főtt étel, nagyon sok vitamin van a gyümölcsökben, zöldségekben. Csak mindig mosd meg. A babavitamin azokat a szükséges dolgokat tartalmazza, ami a babának kell. Szedd azt is. Ja, és nyers húst, tojást ne egyél.
Nyugodt babavárást! 23 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én ettem májat, erről nem is hallottam:s
NE= nemzetközi egység
4/4 anonim válasza:
Én is ettem eszek is májat és a doki mondta h egy hónapba 1-2szer nem árt csak túlzásba nem szabad esni mint semmivel se. Én nem szedek vitamint míg jók az laboreredményeim inkább vegyesen táplálkozok. 15hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!