Hanyadik héten mentetek először dokihoz, amikor + lett a terh. Teszt? A vérzéskimaradás után hány nap vagy hét telt el? És mekkora volta akkor a baba?
Milyen hibákért?
Én az a típus vagyok,aki úgy olvassa,ahogy azt írni akarták :)
Boldog babavárást!!!!
Elso babaval hat hetesen, masodik babaval 8 hetesen jelentkeztem, de csak 10 hetesen jutottam el, illetve az elso uh 13 hetesen volt.
A meretekre mar nem emlekszem, de az elsobabanak kerek 6 hetesen mar volt szivhangja.
Szia!nekem dec.26.án volt meg a mensim utoljára, és márc. 16.án csináltam tesztet, akkor lett pozitív :) azért ilyen későn, mert nem volt furi hogy kimarad ilyen sokáig, elég stresszes időszakom volt, csak a végén már furcsáltam... akkor azt mondta a doki, hogy 10 hetes vagyok, nem mondott méretet sajna :S azt csak a 12.heti genetikai ultrahangon tudtam meg először, akkor volt 57mm :D:D ja és igen, reggel pozitív lett a teszt délután már mentem is a dokihoz :)
18h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!