Terhesség alatt kialakuló szőr viszketés mitől lehet?
Kicsit fura.erről beszélni,de nagyon zavar már néhány hete.
28 hetes kismami vagyok, és 28 hete használok intim mosakodót.
Mindig ugyanazt. A borotva is ugyan az a fajta, amit eddig.mindig.használtam, és mégis arra lettem figyelmes, akár hónoaljnál, akár nuninál borotválkozás után 2-3 nappal elkezd kegyetlen módon viszketni, míg le nem vágom. Próbáltam már másik borotvát, de nem jött be.
És a lábamon hasonló a helyzet, de ott közvetlen borotválkozás után kipöttyösödik, viszket, és konkrétan már olyannyira viszket, hogy habkővel vakarom le róla a bőrt.
Eddig ilyen soha nem volt velem, ez a terhességem alatt alakult ki, de mit tegyek? Nem vakarózhatok állandóan, és.2 naponta sem tudok borotválkozni már, mert ahhoz túl nagy a hasam :D
Köszi, aki tud valmi tippet adni :)
Így vagyok én is, Bár én még nagyon az elején vagyok! 6+2.
Iszonyat viszket a szőröm! :D Vicces, de tényleg. Ahogy nő vissza hát az borzasztó. Mint aki bolhát kapott úgy vakarózok. :D És erősebb is lett a szőr. Mondjuk nekem inkább a szeméremdombnál lokalizálódik. :)De a lábam is többet vakarom szőrtelenítés után. Nem egyedi az eseted :)
Én nem tudok vele mit kezdeni, ha hagyom nagyra megnőni akkor már nem viszket. Persze a dzsungel szintén megörjít, szóval sakk-matt :) Türelem, remélhetőleg szülés után elmúlik :D
Köszi az eddigieket. :)
Most egy másik tusfürdőt használok, meg babatestápolóval kenem magam mindenhol :)
Most egy fokkal jobb :)
Lehet tényleg a bőr szárazságával van a baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!