Mennyi házimunkát végeztetek terhesen? Mi az, amit egyáltalánnem csináltatok? (pl. ablakpucolás) Mit csináltatok másképp, mint előtte?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 10:21
11/17 anonim válasza:
Ugyanúgy elmosogatok takarítok mosok mint előtte, ha már megerőltetőnek érzem leülök. A vízkőoldózás pl fürdőszobában azt a párom csinálja. Vettem a gyógyszertárban szájmaszkot ha pl a tűzhelyet takarítom zsíroldóval akkor felrakom, valamennyit szűr.
12/17 anonim válasza:
Mindent ugyanúgy, max. kevesebb vegyszerrel. Nekem a férjem bármiben segített mindig, most át is venné amit csak kell, de nem akarom hagyni neki, mert nagyon gyorsan el lehet lustulni és a szüléshez is, meg utána is kell majd az energia bőven.
13/17 anonim válasza:
Na én azok a szerencsétlenek közé tartozom akik szinte semmit nem csinálhatnak. Az előző terhességem nagyon problémás volt, minden héten más jött minden ami felmerülhet egy terhesség alatt fel is merült. Nagyvonalagban az elejében ágynyugalom volt majd magas vérnyomás és végük két hónap korház uzán 33hétre extra kis súllyal született meg a fiam. Most (spirál és megszakításos mellett lettem terhes) a magas vérnyomás megmaradt és ha többet csinálok mint a fiam ellátása, akkor begörcsöl a hasam pedig mág csak a 13hétben járok. Az első hetekez pedig végig hánytam.:( Nagyon rosszul esik hogy képtelen vagyok háziasszony és jó anya lenni :(
14/17 anonim válasza:
Házimunkát próbáltam elvégezni mindent, de nem emelgettem, vegyszerekkel vigyáztam, illetve férjem segített be néha nagyobb takarításokba. Létrára nem másztam, de elértem az ablak tetejét, azokat megpucoltam, nyilván sokkal lassabb tempóban mint előtte.
15/17 anonim válasza:
"Nagyon rosszul esik hogy képtelen vagyok háziasszony és jó anya lenni" Középkor.
16/17 anonim válasza:
13# más dolog ha a baba érdekében nem csinálod mert tiltja az orvos, meg az is más dolog, ha valakinek semmi baja, de kinyújtózik a kanapén a komplett terhesség alatt és csak eszik, mert hogy ő most terhes és nem "csinálhat" semmit.
17/17 anonim válasza:
Én megcsinálok szinte mindent mert szeretek takarítani. Létrázni nem létrázom mondjuk és hideg zsíroldózni sem merek. De ha fáradt vagyok, akkor abbahagyom és megcsinálom később.
Most a 36. héten járok egy megcsúszott felújítás közepén. A takarítást most már anyum és anyósom fogják megcsinálni amikor majd végeznek a munkások, mert 38 hetesen nem bírnám egyedül. De nagyon szerencsés vagyok, mert ők bevállalták.
Szóval annyit csinálj, amennyit bírsz. Ha fárasztó neked valami, azt ne csináld meg vagy csak apránként. Ha tudsz és szükséges, nyugodtan kérj segítséget, nem szégyen. Nem most kell szuper ladynek lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!