Ugye nem lehet terhesség miatt a hányinger, ha a teszt negatív?
sziasztok! késik a menstruációm, tegnap és ma reggel hányingerem volt, de a teszt negatív.
ugye a hányinger a magas hcg-től van terhesség esetén, amit viszont a teszt is kimutatna?
örültem a negatív tesztnek, nyugtassatok meg, a hányinger mástól van, légyszi...
Nyolc hónapig próbálkoztunk a férjemmel összehozni a babyt. Utolsó 3 hónapban gyakran volt hányingerem, de nem voltam terhes. Utolsó hónapban 3hetet késett a menzesem, ezalatt két tesztett csináltam...negatív lett. Elmentem dokihoz, kiderült, hogy kb.5hetes terhes vagyok, pedig se hányinger, se pozitív teszt nem volt.
A terhességi teszthez még annyit, hogy hétfőn megcsináltam, negatív lett, szerdán padig a vérvizsgálat kimutatta a nagyon is magas HcG hormont. Szóval a teszt-szerintem-kicsit sem megbízható, és a hányinger sem biztos jel.
köszi csajok! várok türelemmel :) vagyis, inkább csak várok türelem nélkül :)
harmadik gyerek lenne, és én kettővel tökéletesen elégedett vagyok :) nem is gondolkodom tovább a dolgokon, nem érdemes...
majd megírom, ha már biztosat tudok!
sziasztok! megjött a menzeszem :)
megnyugodtam. védekeztünk a férjemmel óvszerrel, de a második babám gyógyszer mellett csúszott be (utólag már persze azt mondom, hála Istennek) és már semmilyen módszert sem tartok elég biztosnak :)
mindenkinek jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!