26 hetes kismama vagyok. Úgy fáj a derekam, mint amikor meg akar jönni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem be magnéziumot, ettől jobb lett. A hasam nem fáj, csak a derekam. A babóca egész reggel mocorgott. Szerdára van időpontom a dokimnál.2008. okt. 13. 08:08
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy picit feküdj le, ha megteheted. Ne ülj a gép előtt!
2/3 anonim válasza:
Szia!!!Nem kell aggodni a méh szalagok nyulnak és ez okoza a derék fájást meg ahogy a babod növekszik.De azért emlísd az orvosnak.üdv 37hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Ne aggódj, a kicsinek nincs semmi baja!
Én már a 20. héttől elég durva derék és hátfájással küzdök. Túl sokat tenni nem tudsz.
Ha ülsz, akkor próbáld meg mindig kihúzni magad, támaszd ki a hátadat.
És a legjobb az, ha sokat fekszel.
Emelni szintén ne emelj!
És állítólag ezek a fájdalmak még durvábbak lesznek, ahogy a méh egyre nő, egyre nagyobb teher nehezedik a gerincoszlopra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!