Bal oldali hasi fájdalom terhesség alatt?
Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok egy hete érzem ha leülök vagy picit behajolok vagy hírtelen felállok szúr, fáj a hasam bal oldalt. Csak pár masodperc az egész de többször előjön a fájdalom egymás után. A védőnő szerint ez normális nem kell aggódni..Szerintetek? Volt/van valakinek hasonló panasza?2017. márc. 26. 14:34
1/4 anonim válasza:
A mehtarto szalagok nyulasa okozza. Kerulni kell a hirtelen mozdulatokat, egyebkent csak neked kellemetlen, fajdalmas, de magara a terhessegre nezve nem veszelyes egyaltalan.
Tobbedik terhessegnel nekem ez az elso tumetek kozott volt, felallaskor, vagy ha hirtelen hajoltam, esetleg fekves kozben tusszentettem, kohogtem egyet, szoval viszonylag gyakran ereztem.
2/4 anonim válasza:
Teljesen normális dolog. Velem is előfordul sokszor. 19 hkm
3/4 anonim válasza:
Nekem mindkét oldalt fájt az elején, ha hirtelen mozdulatokat tettem vagy fekve hapciztam. :) Nyugi, csak a tested készül fel a változásokra, olyan tartóizmok nyúlnak, amiket eddig nem nagyon használtál. 25 h km
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is főként akkor fáj ha hírtelen mozdulatokat teszek, vagy amikor köhögök, de van olyan hogy csak úgy elkezd fájni a semmiből. Remélem tényleg minden rendben van és csak a szalagok nyúlnak. :)
2017. márc. 28. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!