Aki hányt terhesség alatt előtte is hányós típus volt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én pl ha gyomorrontásom van vagy elkaptam valami vírust mindig inkább hasmenéssel küzdöttem, meg maximum hányingerrel, de hányni nem igazán szoktam.Kb 2 hányásra emlékszem, meg gondolom kiskoromban volt. Így kíváncsi lennék, hogy ettől függetlenül terhesség alatt lehetek nagyon hányós? Kisfiamnál semmi ilyen tünetem nem volt
2017. márc. 24. 19:13
1/8 anonim válasza:
En sosem voltam hanyos, 32 eves vagyok, 1 kezemen meg tudtam szamolni hanyszor hanytam eletemben (ebben benne van egy terhesseg is elso fiammal, vele sem hanytam!) iden januarig.
Ugyanis december vegen pozitivat teszteltem, januartol jottek a hanyos delelottok :) Tudtam, hogy o akkor tuti kislany, es igy is lesz :) 17. hetban vagyunk most, kb. 13. heten elmult a hanyas-emelyges, heti 1x minimalis par perces hanyinger jon csak.
2017. márc. 24. 19:17
2/8 anonim válasza:
Egyaltalan nem voltam hanyos sosem. De a ket terhessegem elso 3 honapjat vegighanytam. Egyik lany, masik fiu egyebkent, csak hogy lasd, a baba nemenek nem sok koze van a hanyashoz.
2017. márc. 24. 20:14
3/8 anonim válasza:
Végighánytam az első 3 hónapot, (nem vagyok hányos) szintén egy fiu, egy lány! Barátnőm a fiával hányt, lányával nem. Tényleg semmi köze a nemekhez.
2017. márc. 24. 20:21
4/8 anonim válasza:
Hányós vagyok (amúgy is rossz az emésztésem, hasi görcsökkel együtt hasmenés és/vagy hányás megesik időnként) de 2 terhességem alatt egy kezemen meg tudnám számolni hányszor hánytam. Szóval nálam nem függ össze a kettő. Hányingerem az volt egyébként, de hányás nem sok.
2017. márc. 24. 20:47
5/8 anonim válasza:
Amikor a lányommal voltam terhes, akkor ritkán, de a terhesség végéig hánytam néha, még a 9. hónapban is!
A következő terhességemnél meg minden nap a 12. hétig, de őt sajnos elveszítettük (nem tudom, milyen nemű lett volna).
2017. márc. 24. 21:00
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok hányós, életemben terhesség előtt 2 vagy 3 alkalommal ha hánytam.
Viszont mindkét terhességem első trimeszterét végighánytam, napi 5-6 hányás volt, már be akartak fektetni kóros hányással a kórházba, de aztán írt rá a doki bogyót, attól nem hánytam annyira.
Egyik lány lett, a másik fiú, ugyanúgy hánytam mindkettővel. Nincs köze a nemekhez!
2017. márc. 24. 21:36
7/8 anonim válasza:
Sosem voltam előtte hányós, nagyon kevésszer fordult elő, viszont mióta terhes vagyok, már kétszer hánytam, és még az elején járok. Tizedik héttől sokkal erősebben öklendezem, érzem, hogy sokszor csak az ment meg, hogy gyorsan kimegyek a friss levegőre. Ott elmúlik.
2017. márc. 24. 22:15
8/8 anonim válasza:
Én könnyebben hanyok,mint az átlag. Migrentol,masnapossagtol, tengeri betegségtől van leggyakrabban. Gyomor panaszoktol ritkábban. Főleg gyerekkoromban hagytam sokat. Most évi 1-2 alkalommal. Kétszer voltam terhes és mindkétszer nagyon rosszul voltam. 2. alkalommal már vészes terhessegi hanyassal küzdöttem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!