Ki mivel kenegeti a hasát, hogy ne legyen majd csíkos a bőr?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, de eddig még nem vettem rá semmit.2017. márc. 24. 14:22
11/16 anonim válasza:
Bio oillal. De sajna van aki nem kenegeti es nem lesz csikos van aki milliós kencével ápolhatná , akkoris kijon.:/ nekem memjott ki de lehet h amugy sem jott volna. Sot..:-)
12/16 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. nekem szülés után mikor kezdett visszahúzódni akkor jöttek ki. várandósan mindig "ellenőriztettem" férjemmel a hasam alját amit nem láttam hogy csíkmentes-e és nem volt. nekem utólag....
13/16 anonim válasza:
A krémek nem segítenek. Csak azok mondják, hogy használ akinek krém nélkül is csíkmentes vége lett volna. Ha genetikailag hajlamos vagy rá, akkor kenheted akármivel, költhetsz rá bőven pénzt akkor is csíkos leszel.
Kenegetni egy jó nivea krém is elég, hogy ne száradjon ki a bőröd.
Ha csíkos leszel arra viszont jók a drága krémek, hogy kicsit halványítsanak rajta. De eltűnni sose fognak.
Szóval megelőzni nem lehet, csak, ha kialakul akkor halványítani.
15/16 anonim válasza:
Én eucerin olajjal kentem a hasam és a mellem is. A melleim allul repedtek, de a hasam olyan, mint volt, lehet genetika, de mikor kamaszként alakult a testem a csípőm csíkosodott kicsit.
16/16 anonim válasza:
Kenem a dm-s rózsaszín erre való kencével, mégis csíkos vagyok. Most vagyok 32. Hétben.
Attól kenem de nem ér semmit. Jó az illata és gyorsan beszívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!