Hogyan eshetek a legjobban teherbe?
A Párommal már 2 hónapja próbálkozunk. És a tesztek negatívak.
Szeretnénk babát. Mindennap egyszer legalább együtt vagyunk. Nagyon ritka ha nem.naon szeretnénk babát! Voltam nőgyogyásznál, és azt mondta tüszőrepedésem van. És a Párommal úgy vagyunk együtt 2 hónapja hogy belém élvez. (Bocsanat a kigejezésért). Aki tud kérem segîtsen. ( bunko válaszokat nem szeretnék) köszönöm.
Ha ez ilyen egyszerű lenne nem várnának családok éveket...
2 hónap az semmi.
Az orvosok is egy év után foglalkoznak a dologgal. Ha jókor vagytok együtt is 25%esélye a terhességre....
Szóval nyugi
Utolso, vegulis a babahoz nem leirni kell tudni, hanem csinalni :) :) (amugy nekem is bantja a szemem)
2 naponta jobb, es figyelheted esetleg a peteeresedet is.
Próbáld ki a gyertyapózt aktus után. Maradj úgy legalább 5 percig, utána még 10 percig,hogy a feneked alá teszel egy párnát. Kicsit vicces, de nekünk elsőre összejött.
A gyertya póz segített-e, azt nem tudom. Egy próbát megér :)
Köszönöm a segìtséget.
Abban tudtok segìteni esetleg hogy a lázmérőztetést azt hogyan kell csinálni? Olvastam utánna már, de hiába!
Nem figyeltem a peteéresem, honnan tudom higy ha van beteéresem? És akkor a leg alkalmasabb együtt lenni? :)
Vagy vegyek valamit, vagy szedjek valamit ami jobban segìthet teherbe esni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!