6-7 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 09:21
1/6 anonim válasza:
Hát....fáj a derekam, a térdem, görcsölget a hasam magnézium mellett is. Sokat vagyok éhes, ha nem eszek szédülök, ha eszek meg felpuffadok. Reggelente minimális émelygést érzek, és folyamatosan fáradt vagyok.Összességében lehetne rosszabb de nem is érzem magam jól.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyjából úgy ahogy te. Én is sokat szédülök, sokszor nagyon éhes vagyok mikor eszek meg elmegy az étvágyam. A fáradtság majdnem egész nap kitart.
2017. márc. 24. 11:21
4/6 anonim válasza:
:) Az a vicces hogy elég rosszul viselem. A fiammal semmi tünetem nem volt, pedig problémás volt az első perctől kezdve...most meg, mellette ez..
Komolyan ha más panaszkodta volna ezt, körbenevettem volna hogy még csak 6 hetes mi lesz még...erre minden este panaszáradatot zúdítok a férjemre :D
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem fiamnál nagyjából ugyanez volt,vagyis ugyanígy szédültem mivel alacsony volt a vérnyomásom akkor is,bár nála folyton éhes voltam, de hányingerem egyáltalán nem volt,nen is hánytam. Remélem most is így lesz. Mert mondják, hogy az csak később jön ha jön
2017. márc. 24. 12:35
6/6 anonim válasza:
7 hetes vagyok es semmi tunetem :) meg aztan ki tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!