Sex után vérzés?

Figyelt kérdés
Közvetlen csak sex után kb tenyérnyi foltnyi vér volt a lepedőn, közben nyak zsibbadás.. Volt már valakinek? Mitől volt?
2017. márc. 23. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak tippelni tudok:

szüzesség elvesztése

dúl durva szex, nem megfelelő póz

klamídiás fertőzéstől sérülékeny méhszáj (kontakt vérzés)

2017. márc. 23. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos petefészek-gyulladásom, méhszájsebem és cisztám is volt. Nem megijeszteni akarlak, nekem akkoriban lelki gondjaim voltak, amint ezek megoldódtak, a nőgyógyászati problémák is megszüntek. Ma már anyuka vagyok és egészséges.
2017. márc. 23. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Terhesség kategóriában biztos a szüzességét vesztette el valóban!

Menj orvoshoz, bármi lehet.

2017. márc. 23. 20:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy terhesség alatt!
2017. márc. 23. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Vszeg mehnyak serules de inkabb sipirc dokihoz 1
2017. márc. 24. 04:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Hány hetes vagy? Nekem 7 hetesen, hematómám volt az vérzett

az orgazmus hatására

2017. márc. 24. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet h a lepeny a mehszajon van megtapadva
2017. márc. 24. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:

A mehszajsebed miatt siman lehetett, ilyenkor felpuhul a mehszaj. De elso korben mindenkepp futas a dokihoz. Voltal orvosnal, ugye?

Nekem is volt a 12. heten, nagyon nagyon megijedtem, azonnal orvos, ultrahanggal megneztek, hogy nem a babanal van-e a verzes, utana pedig leellenoriztek a mehszajam, es onnan jott, bele is telt 1-2 hetbe, mire a barnazgatas is teljesen elmult (a verzes csak egy fel oraig tartott). Nekem volt egy kismutetem a mehszajamon nem sokkal teherbeeses elott, raadasul Rhesus negative vagyok, mondta az orvos is, hogy terhesseg alatt barmikor barmilyen verzessel azonnal korhaz.

2017. márc. 27. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!