Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 20. hétig sokat hizott...

Aki 20. hétig sokat hizott (mennyit? ), mennyi lett a végéig?

Figyelt kérdés

2017. márc. 23. 15:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
*sokat ettem,mert csak akkor voltam jobban...
2017. márc. 24. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a 9-10. hét környékén már +4 kg-nál jártam, de most a 19. hétben összesen 5 kg-ot híztam. Én is nagyon meg voltam ijedve az elején, hogy ha így folytatom mi lesz, de úgy tűnik, hogy mindenkinél máshogy alakul a hízás üteme. Lehet, hogy te ezután már nem fogsz annyira nagyon hízni, inkább csak a babára.
2017. márc. 24. 13:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Probalj meg egeszsegesen etkezni, igyal sok vizet, sportolj kimeletesen, ha sportoltal a terhesseg elott is, es akkor ne izgulj a sulyod miatt. Ha te mindent megteszel es igy is hizol, akkor a te szervezetednek most arra van szuksege es majd lemegy szules utan. Mindenki szervezete mas, az sem mindegy, hogy telen vagy nyaron vagy tavasszal vagy osszel vagy terhes, stb, stb...
2017. márc. 27. 14:27
 14/14 anonim ***** válasza:
ne izgulj szerintem jó uton vagy! én is zabáltam az első trimeszterben:) utána meg kb megállt a sulyom, söt fogytam is kicsit és azt csinálom h sokszor eszek kicsiket, nem is birok már egyszerre sokat enni, kb ma is ebédre egy marék krumplit ettem egy pulykáshusival de másfél orára már edtem mást meg megint rá 2 orára megint és kb igy eszek 2 oránként és tök jol reagál a szervezetem, probáld meg te is ezt, ne éheztesd magad még véletlen sem, sokszor kicsit egyél! hozzáteszem h cukrot egyáltalán nem eszek IR miatt, az is sokat segit ha azt hanyagolod!
2017. márc. 27. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!