Tegnap görcsöltem megvizsgált egy nőgyógyász és azt mondta hogy tüszőrepedésem van és peteérésem a párommal úgy voltunk együtt hogy belémélvezett. Lehetek terhes?
Ja, és bármit érzel a hasadban, az NEM a baba. Legtöbben a 17-18. hét előtt nem érzik a babát mozogni. Nagyon ritkán (és többedik gyereknél) van, aki már a 14. héten érzi.
Te még a 4. héten sem vagy.
Igen,terhes leszel.
De meg mem vagy az. De tobb mint valoszinu hogy leszel,meg 2-3het ahogy a doktor mondta. De a valaszolok tobbsege valoszinuleg jobban tudja,mert hat nekik is mind doktori diplomajuk van valoszinuleg.
De ennyi esszel,mint amennyi neked van(nem sok)igazan varhattal volna meg a teherbeesessel. Minimum egy 7.osztalyos biologiai konyvet elo kene szedni es tanulmanyozni.
Én voltam így mint te, 5x is mivel peteérés követésem volt,de egyszer sem lett belőle baba.
Meredek az orvosodtók azért ez a kijelentés, ha minden klappol akkor 25% az esély a terhességre.
Szóval akkor őrülj ha pozi a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!