Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap görcsöltem megvizsgált...

Tegnap görcsöltem megvizsgált egy nőgyógyász és azt mondta hogy tüszőrepedésem van és peteérésem a párommal úgy voltunk együtt hogy belémélvezett. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Folyamatosan fáj mellem,érzékeny nagyon. Hányigerem van, de hányni nem hányok. és nagyon nagyon nagyon sokat járok pisilni. Lehetséges hogy terhes vagyok? (Normális válaszokat szeretnék) köszönöm. Ui: a doki azt mondta hogy lehet hogy terhes vagyok de az ultrahangos kep nem tudja kimutatni mert nagyon korai. Csak kb 2-3 het mulva lehet tudni biztosan! Ti voltatok mar ilyen vagy esetleg hasonlo helyzezben?

#terhesség #terhességi panasz #terhességi elójelek
2017. márc. 23. 15:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy hímívarsejtek meddig életképesek? :)
2017. márc. 23. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Eleg fontos lenne elolvasni egy szakirodalmat a teherbeesesrol.....ha tegnap volt ovud akkor majd 2 het mulva leszel terhes.....hany eves vagy? Te is 13? Minta tobbi buta liba?
2017. márc. 24. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és bármit érzel a hasadban, az NEM a baba. Legtöbben a 17-18. hét előtt nem érzik a babát mozogni. Nagyon ritkán (és többedik gyereknél) van, aki már a 14. héten érzi.

Te még a 4. héten sem vagy.

2017. márc. 24. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen,terhes leszel.

De meg mem vagy az. De tobb mint valoszinu hogy leszel,meg 2-3het ahogy a doktor mondta. De a valaszolok tobbsege valoszinuleg jobban tudja,mert hat nekik is mind doktori diplomajuk van valoszinuleg.

De ennyi esszel,mint amennyi neked van(nem sok)igazan varhattal volna meg a teherbeesessel. Minimum egy 7.osztalyos biologiai konyvet elo kene szedni es tanulmanyozni.

2017. márc. 24. 23:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Én voltam így mint te, 5x is mivel peteérés követésem volt,de egyszer sem lett belőle baba.

Meredek az orvosodtók azért ez a kijelentés, ha minden klappol akkor 25% az esély a terhességre.

Szóval akkor őrülj ha pozi a teszt!

2017. márc. 25. 03:22
 16/18 Bai987 válasza:
95%
Szerintem ha ennyire nem vagy tisztában a fogalmakkal,akkor ne is sexelj.a vilag marhaságat hordod itt össze.olvass utana a dolgoknak.ha megis terhes leszel is itt kerdezel majd mindent?remelem nem vagy az,.
2017. márc. 25. 07:07
 17/18 anonim ***** válasza:
baba lett vagy nem ?
2017. ápr. 7. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Remeljuk elotte meg azert olvasgatott xd legyen mit atadni.... A gyereknek. A hulyesegen kivul
2017. okt. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!