Májusra kiirt kismamák hogy vagytok?
Ááá nem! :)
Alapesetben, hirtelen fellépő éles hasi fájdalom, egyidejűleg erős vérzéssel.
Nna nálam nem ez volt...
Én reggel arra keltem, hogy 10 perces fájásaim vannak... Sűrűsödtek + nem mozgott a baba, így irány a kórház. Ott megvizsgáltak, azt mondták minden ok, 3 napos magnézium infúziós késleltetés.
Aztán mikor bekötötték a magnéziumot és feltették az NST-t, akkor leesett a baba szívhangja 40-re, így azonnal császár. Na ott derült ki, hogy már csak egy hajszál tartotta a lepényt és azért nem véreztem, mert egy vérömleny keletkezett a lepény és a méhfal között, oda véreztem. És ez mentette meg a baba életét.
De ez az eset, ami velem történt állítólag nagyon ritka. Legtöbbször jelentkezik vérzés, meg nagyon erős, éles hasi fájdalom.
Na most remélem nem paráztatok be senkit. :)
Köszi hogy leirtad. Szerintem nem. Legalábbis én pl ilyet még sosem hallottam és szeretek minden friss informaciót még ha nem is túl pozitiv.
☺
Ez bárkivel megeshet de nem szabad igy élni hogy jajj most mi lesz.
Én abban hiszek ha a baj jönni akar jönni fog, de addig is ne parázzunk rá mert lehet hogy szép napok mennek el.
Igazán nincs mit! :)
Igazad van, pozitívan kell gondolkodni és élvezni minden pillanatot! :)
Igen én nagyon sokat keményedtem. Én még szédültem is mikor kinn voltunk. Még jó higy itt volt mama és nem kellett szaladnon utánuk. Egy 30 percre biztos lekellett ülnöm.
A gyerekek se aludtak jól.
Szia! Én előző héten voltam 32. hetes uh-n nekem is 2 kg felett van. A vizem atlagos. Inkabb az hogy még mindig faros.
Jövőhéten megyünk babamoziba aztán még a dokim csinál egy 36. heti uh-t onnan fogjuk tudni mi lesz a sorsom.
Nekem már nagyon elég volt most vagyok 33. hetes de még semmim nincs meg meg semmim nincs rendezve.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Kedves kérdező befordult a babád azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!