Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhesen normális...

5 hetes terhesen normális hogy görcsölök? Volt már vetélésem.

Figyelt kérdés
Aggódom mert augusztusbsn volt egy missed ab-om 9 hetes voltam. Bevéreztem uh-on kiderült hogy kb 1-1.5 hete nem él. Enyhék a görcsök nem mindig van. Orvoshoz azért nem mentem még eddig mert tartok a belső vizsgálatól még korai a terhességem. Szerintetek menjek inkább vagy semmi okom aggódni? Tudom,hogy ilyenkor nyúlnak a szalagok meg ilyenek de megijedtem. Dolgozom is boltban.
2017. márc. 23. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem normális.

Nem tudom milyen belső vizsgálatra gondolsz de menj dokihoz.

2017. márc. 23. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Enyhe görcsök teljesen normálisak, nő a méh. Viszont én a helyedben elmennék és kérnék az előző vetélés miatt progeszteron pótlást, és legalább tudná hogy jó helyen van. Gondolom hüvelyi uhra gondolsz...de ha ettől elmegy ott nem volt minden rendben!
2017. márc. 23. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig is magnézium magnéziummal!
2017. márc. 23. 09:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen szintű görcsölés még belefér, nem jelez bajt. Ha véreznél/barnáznál is mellé, az már gond lenne.

A vizsgálattól nem kell tartani, egy egészséges terhességnek garantáltan nem árt.

2017. márc. 23. 09:47
 5/5 anonim ***** válasza:
mehetsz dokihoz lassan, hogy meggyozodj minden rendben van ! )
2017. márc. 23. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!