5 hetes terhesen normális hogy görcsölök? Volt már vetélésem.
Figyelt kérdés
Aggódom mert augusztusbsn volt egy missed ab-om 9 hetes voltam. Bevéreztem uh-on kiderült hogy kb 1-1.5 hete nem él. Enyhék a görcsök nem mindig van. Orvoshoz azért nem mentem még eddig mert tartok a belső vizsgálatól még korai a terhességem. Szerintetek menjek inkább vagy semmi okom aggódni? Tudom,hogy ilyenkor nyúlnak a szalagok meg ilyenek de megijedtem. Dolgozom is boltban.2017. márc. 23. 08:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem normális.
Nem tudom milyen belső vizsgálatra gondolsz de menj dokihoz.
2/5 anonim válasza:
Enyhe görcsök teljesen normálisak, nő a méh. Viszont én a helyedben elmennék és kérnék az előző vetélés miatt progeszteron pótlást, és legalább tudná hogy jó helyen van. Gondolom hüvelyi uhra gondolsz...de ha ettől elmegy ott nem volt minden rendben!
3/5 anonim válasza:
Addig is magnézium magnéziummal!
4/5 anonim válasza:
Ilyen szintű görcsölés még belefér, nem jelez bajt. Ha véreznél/barnáznál is mellé, az már gond lenne.
A vizsgálattól nem kell tartani, egy egészséges terhességnek garantáltan nem árt.
5/5 anonim válasza:
mehetsz dokihoz lassan, hogy meggyozodj minden rendben van ! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!