Én egy 16 hetes km vagyok és egyre sűrűbben érzek belülről valami szúró és velejáró kicsit nyomó érzést hol a jobb oldalon, hol a bal oldalamon, van mikor a köldökömmel egy vonalba, de van mikor sokkal lejjebb. Ez minek tudható be?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 17:44
1/3 anonim válasza:
Szia! érezted már a babád mozogni? mert ha nem, akkor a nyomó érzésre azt mondanám, hogy ő volt :) ha már érezted ő, akkor jó kérdés :S a szúró érzés nekem is sokszor van sajna, de szerintem tuti a méhszalagok nyúlnak vagy a baba fekszik rá valamire :) a szúrás nekem elszokott múlni a Magne B6-tól
18h km
2/3 anonim válasza:
lemaradt egy T betű :) ha már érezted őt- így akartam :)
3/3 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen,ez az első babám lesz,és nemigen tudom milyen mikor megmozdul,de akkor hétvégén őt éreztem,mert akkor volt egy nagyobb nyomó érzés.És az nem gond,ha szinte minden nap érzem a szúrást,mert a terhesgondozóba azt mondták,h nem.
2010. máj. 11. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!