Az előbb tudtam meg, hogy a nőgyógyászom nem vállal szülést, mit tegyek? Keressek mást?
A 35. hétig járhatok hozzá, utána átad egy másik orvosnak. Én ennek nem örülök, mert olyan orvost szerettem volna, aki elejétől a végéig velem van. Plusz nekem nagyon fontos, hogy nő legyen a nőgyógyász, ő pedig majd egy férfinak adna át. Eléggé kétségbe vagyok esve, nem számítottam erre. Tudnátok esetleg ajánlani jó nőgyógyászt, aki nem férfi?
9 hetes vagyok most.
9 hetesen bőven tudsz még orvost váltani.
Én is ezt tenném.
9 hetesen én váltanék.
Az én női nőgyógyászom sem vállalt már szülést, 6 hetesen megállapította a terhességet, legközelebb már ahhoz az orvoshoz mentem, akinél szülni szeretnék majd. Korrekt volt, ő mondta hogy járhatok hozzá, de persze ha szeretném a szülést is ugyanannál az orvosnál, akkor ajánl orvosokat.
Szintén nő, Honvéd kórház.
dr. Csatlós Éva, 20. ker. Mindkét lányommal hozzá jártam terhesgondozásra, és nála is szültem. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, mind emberileg, mind szakmailag.
(Orvost én már most váltanék a helyedben.)
Dr. Balogh Beatrix, 3. kerület
Fiatal, de határozott felállású, volt, hogy vasárnap is felhívtam, mert probléma adódott, és rögtön segített. Árban sem gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!