Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vágyom újra babára. Mikor fog...

Vágyom újra babára. Mikor fog ez elmúlni? A férjemmel még nem beszéltem. Ma tervezem.6. gyerek lenne. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ne kövezzen meg senki, a helyzet a következő. Van egy 3 nagy gyerekem.18-17-15 évesek. És van kettő pici. Az egyik majdnem 3éves a kicsi nem rég töltötte az 1. Szülinapját.
2017. márc. 21. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mindent tegyél meg, hogy ő is akarja és hajrá.

Vetett ágy, romantikus intim esték, egymás értékelése és....Szóval nő vagy! Tudod.

2017. márc. 23. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hajrá! Vágjatok bele nyugodtan! Nem véletlen, ha még úgy érzed, hogy jönne még valaki! Irtó gyorsan szaladnak az évek, ők nőnek, mi pedig pezsgünk velük. Sok erőt nektek!
2017. márc. 25. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már feltetted ezt a kérdést, az azt jelenti, hogy szeretnél. Jó anyuka vagy, szóval a hatodiknak is szuper anyukája leszel, ebben biztos vagyok! :)
2017. márc. 26. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
16 evesen estel teherbe az elsovel. nem hiszem hogy olyan szakmad vagy vegzettseged van amivel ennyi gyerek mellett barhova felvesznek dolgozni. tulajdonkeppen a gyerekszulesen kivul nem csinaltal mast, folytasd nyugodtan amig termekeny korban vagy. a helyesirasod alapjan vagy nem magyar anyanyelvu vagy , vagy pedig mar az iskolaban a teherbeeses foglalkoztatott jobban mint a nyelvtan. remelem a gyerekeidnek ettol nivosabb sorsot szansz. mi van ha a ferjed elvesziti a munkajat pl?
2017. máj. 9. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!