Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15éves vagyok és terhes nem...

15éves vagyok és terhes nem merem elmondani otthon mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 16:51
1 2
 11/19 anonim válasza:
28%

Kedves utolsó!

Jó ezt hallani, hogy megtartottátok! Mivel a saját gyermeked, nem öletheted meg a saját hasadban! A kérdezőnek is szurkolok, hogy ne gyilkoltassa le a saját kisbabáját. Gondolj bele, hogy ha megteszed, akkor igazán azzal teszed tönkre az életed! Később ráébredsz, hogy nem kellett volna. Ha nem akarod megtartani, kitalálták már a nyílt örökbefogadást. Már a terhesség alatt is találkozhatsz az új szüleivel, akik biztos téged is szeretnének és segítenének.

Itt el is bújhatsz a világ elől és segítenek:

[link]

MINDENKÉPP NÉZZ KÖRÜL A FENT BELINKELT OLDALON!

2010. máj. 12. 10:22
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Jaj nehogy már rábeszéljétek h megtarsa! 15 éves, még ő is gyerek. Úgyis a lány szülei nevelnék majd a gyereket, ha a szülei szerettek volan még 1 gyereket akkor már csináltak volna. És mit bánna meg rajta??? Hogy nem tette tönkre az életét? Egy 2-3 hónapos izé még nem ember, nem kell gyilkoságról beszélni. Amúgy sem büntetik, akkor meg? Vetesd el nyugodtan, utána meg írass fel fogamásgátlót!
2010. máj. 12. 14:33
 13/19 anonim válasza:
35%

Már bocs, de tudod, hogy mit beszélsz? Először is, a nyílt örökbefogadásról volt szó, ami nem a 15 éves lány szüleire vonatkozott, hanem olyan házaspárra, aki szeretne örökbe fogadni gyermeket.

Másodszor is a magzatnak 2 hetesen vérkeringése van. Neked az csak egy izé? Te is voltál akkora. Az, hogy nem büntetik, nem jelent semmit. (Amúgy meg nagyon sok nőgyógyász képtelen megtenni, vajon miért? Mert tudnak valamit.)

Mint már mondtam, nem muszáj a 15 éves lánynak felnevelnie, sem a családjának. De megölni (vagy nevezd bárhogy) nem jó ötlet. Így tisztább marad a lelkiismerete. Neked volt már abortuszod? Mert ha igen, és ezek után is azt mondod, amit eddig mondtál, akkor azt már kegyetlenségnek hívják. Az igazság nem ismerése nem jogosít fel a felelősség alól. Ha nem tudtad, hogy ittasan nem vezethetsz, akkor nem büntetnek?

2010. máj. 12. 15:33
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
te emlékszel 2 hetes korodra? ne tekintsük embernek mivel még fogalma nincs a saját létezéséről.
2010. máj. 12. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogyne, maradjon ki az iskolából, járjon terhesen csak is azért hogy más majd örüljön az ő gyerekének. Milyen világban élsz te? Neki szted az jobb lesz, hogy szül egy gyereket akiről majd le kell mondania? Próbálok egy átlagos nő fejével gondolkodni, s sztem sokkal jobban megviselné az a lányt hogy szül egy gyereket, aki oda kell adnia másnak mint egy abortusz. Értem én, hogy abortusz ellenes vagy, elfogadom, de nem kell úgy beszélni róla mintha az lenne a legrosszabb dolog a világon.
2010. máj. 12. 17:33
 16/19 anonim válasza:
50%
Miért, szerinted melyik jobb? Ha megszüli, de odaadja másnak vagy ha megöli? Ha lenne gyereked, odaadnád érte az életed, nem? Ő meg a saját életét nézze, minthogy a gyermekéét? 1 évet kimarad az iskolában, nagy ügy, de legalább nem kell megküzdenie a saját lelkiismeretével. Most lehet, hogy az abortusz tűnik a legjobb megoldásnak, de később megbánná és akkor már nem fordíthatja vissza. Adatokat nem tudok, de akik átestek abortuszon, nagy létszámban megbánták. Ha megszüli, akkor meg szégyenkeznie kell, hogy ilyen fiatalon... stb. Na és? Vállalja a tettei következményét. Ahogy a tolvaj is börtönbe kerül, ha lebukik. Nagyobb büszkeség megtartani és (akár) gondoskodni a gyermekről, mint suttyomba kiszedetni azt a magzatot. Én nem a 15 éves lány ellen vagyok, épp a lelkét akarom megvédeni az önvádtól, a lelki fájdalmaktól.... stb.
2010. máj. 12. 18:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt abortuszom, mai napig lelkiismeretfurdalásom van... De 15 évesen... nem hiszem, hogy lett volna merszem szembenézni a világgal..És később az is bánthatja, hogy életet adott neki ugyan, de eldobta magától... Persze, ha szexszel vki, legyen felelősségteljes... De adódhatott "baleset" is, pl. kiszakad az óvszer és a lány nem vette észre..

Beszélj a szüleiddel, gondold meg nagyon, nem dönthet más helyetted!

2010. máj. 12. 22:28
 18/19 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem 17 évesen volt egy abortuszom, én se mertem szólni, de kiderült nekem szerencsém volt mert segítettem anyumék, és meg tudtuk beszélni miért történt, mai napig haragszom magamra érte, De be kell látni nem tudtam volna felnevelni. Most éves vagyok és a második gyönyörűségemet várom. Van hogy nincs más megoldás, mindenképp kérj segítséget.
2010. máj. 13. 15:26
 19/19 anonim válasza:
3%

mondd az egyik barátodnak h mekkora ribanc vagy :D

adj neki vagy 2-3 ezer forintot h rugjon jol hasba :D

nemkell a para adok tanácsot.:D

2010. jún. 16. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!