15éves vagyok és terhes nem merem elmondani otthon mit tegyek?
Kedves utolsó!
Jó ezt hallani, hogy megtartottátok! Mivel a saját gyermeked, nem öletheted meg a saját hasadban! A kérdezőnek is szurkolok, hogy ne gyilkoltassa le a saját kisbabáját. Gondolj bele, hogy ha megteszed, akkor igazán azzal teszed tönkre az életed! Később ráébredsz, hogy nem kellett volna. Ha nem akarod megtartani, kitalálták már a nyílt örökbefogadást. Már a terhesség alatt is találkozhatsz az új szüleivel, akik biztos téged is szeretnének és segítenének.
Itt el is bújhatsz a világ elől és segítenek:
MINDENKÉPP NÉZZ KÖRÜL A FENT BELINKELT OLDALON!
Már bocs, de tudod, hogy mit beszélsz? Először is, a nyílt örökbefogadásról volt szó, ami nem a 15 éves lány szüleire vonatkozott, hanem olyan házaspárra, aki szeretne örökbe fogadni gyermeket.
Másodszor is a magzatnak 2 hetesen vérkeringése van. Neked az csak egy izé? Te is voltál akkora. Az, hogy nem büntetik, nem jelent semmit. (Amúgy meg nagyon sok nőgyógyász képtelen megtenni, vajon miért? Mert tudnak valamit.)
Mint már mondtam, nem muszáj a 15 éves lánynak felnevelnie, sem a családjának. De megölni (vagy nevezd bárhogy) nem jó ötlet. Így tisztább marad a lelkiismerete. Neked volt már abortuszod? Mert ha igen, és ezek után is azt mondod, amit eddig mondtál, akkor azt már kegyetlenségnek hívják. Az igazság nem ismerése nem jogosít fel a felelősség alól. Ha nem tudtad, hogy ittasan nem vezethetsz, akkor nem büntetnek?
Nekem volt abortuszom, mai napig lelkiismeretfurdalásom van... De 15 évesen... nem hiszem, hogy lett volna merszem szembenézni a világgal..És később az is bánthatja, hogy életet adott neki ugyan, de eldobta magától... Persze, ha szexszel vki, legyen felelősségteljes... De adódhatott "baleset" is, pl. kiszakad az óvszer és a lány nem vette észre..
Beszélj a szüleiddel, gondold meg nagyon, nem dönthet más helyetted!
mondd az egyik barátodnak h mekkora ribanc vagy :D
adj neki vagy 2-3 ezer forintot h rugjon jol hasba :D
nemkell a para adok tanácsot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!