Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztos jel a terhességre?

Biztos jel a terhességre?

Figyelt kérdés
25.-én jött meg és 3.-án múlt el. A párommal 3.-án voltunk együtt, megszakításosan. Óvuláció előtt 9 nappal. Nem ment el bennem mert jóval előtte kivette és csak utána ment el.Előtte meg buliba voltunk szóval még piás volt mikor együtt voltunk. 2 hete a hasam fáj, gyomorégés szerű, néha émelygek is, hány inger is kerülget.
2017. márc. 19. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Terhességi teszt.
2017. márc. 19. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:
De lehetséges hogy azok már a tünetek lennének?
2017. márc. 19. 16:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
14 nappal aktus után mutatja a teszt és nagyjából azután pár nappal kezdődnek a tünetek is.
2017. márc. 19. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

".Előtte meg buliba voltunk szóval még piás volt mikor együtt voltunk. " --- ennek mi koze a terhessegi eselyeidhez?

amugy meg eleg koran lenne terhestuneteket eszlelni, vszinubb h csak bemagyarazod magadnak, vagy h mas okozza ( a hamarosan megjovo menzesz is hasonlokat produkalhat, ha ideges is vagy).

tesztelj a menzesz vart napjan, vagy ha nem jon meg, akkor 1 nappal utana. elote ne, az a teszt meg becsaphat.

2017. márc. 19. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha két hete fáj a hasad, akkor nagyjából azóta, hogy együtt voltatok.. így ezek és a leírtak alapján a tünetek nem hiszem hogy terhesség jelei, de nyilván majd azért a következő vérzés esetleges elmaradásánál tesztelhetsz.
2017. márc. 19. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

A hányinger gyanújel, a pozitív teszt valószínűségi jel.

A terhesség biztos jelei a látható, tapintható magzat, magzatmozgás, szívhang...

Csak ha már pontosak akarunk lenni...

2017. márc. 19. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nem terhesség egyenlőre. Ilyen hamar nincsenek rünetek, te meg már egyből utána érezted kb. Alapból elenyésző rá az esély. Majd ha esetleg nem jön meg, tesztelhetsz, de szerintem nem lesz rá szükség.
2017. márc. 19. 19:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Már neten is olvasgattam mindenfélét és szépen bebeszéltem magamnak...

A hasam úgy 2 hete fáj, mintha gyomorégés lenne vagy fájna, székrekedés problémáim is adódtak amit eddig nem tapasztaltam és olvastam , hogy ez jele lenne a terhességnek.

2017. márc. 19. 19:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Meg persze a hányinger, ami ugy mindennap előjön. Reggel nem igazán. De hát ahogy elmúlt utána voltunk együtt, a mensi naptárom is alacsony esélyt mutatott és ahogy több oldalon olvastam nagyon csekély a lehetősége, hogy akkor megfoganjon főleg úgy h napokkal voltam messze az ovulációtól. Bennem meg nem ment el mert jóval előtte vette ki. A piálást arra értettem, hogy olyankor gyengébbek a spermiumok.
2017. márc. 19. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
A Megszakításos Szex Nem Védekezés. Az előváladék is tartalmazhat spermát. Magyarul nem Védekeztél. Lehetsz Terhes!!!
2017. márc. 20. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!