Hol találnék gyerekbútorra fogantyút?
Figyelt kérdés
elsősorban ha van miskolci és tudja valaki itt hol lehet kapni jó lenne,de bárhol érdekel,főleg ha lehet rendelni:)mert sehol se találok,1helyen találtam,de már fogalmam sincs hol(neten),ilyen micimackós volt,na de db-ja 1700ft,azért az rengeteg..:S Ha 2db kéne nefoglalkoznék vele,de sok kell.Remélem tud valaki segíteni hol kaphatnék ilyet elfogadható áron.Köszönöm előre is.(26h)2010. máj. 11. 11:17
1/7 anonim válasza:
Brico Store, Baumax, Bauhaus, Praktiker
2/7 anonim válasza:
Szia!
Az obiban láttam tegnap virág,gomba,madár,stb voltak 800 ft-nál kezdődtek :-(
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Hát igen,nemtudom miért ilyen drágák..:S Jó lenne ha találnék olyat ami 5-600ft max,mert kell vagy 10db.
2010. máj. 11. 11:58
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nézd meg a lapszabászatokon. Ahol az asztalosok is vásárolnak. Én ott láttam, nagyon sok fajtát és sokkal olcsóbb, mint a nagy áruházakban. Debrecenben tudok egy párat. Hova valósi vagy?
5/7 anonim válasza:
Szia! utolsó vagyok. Most látom, hogy miskolci vagy. Bocs. Biztos nálatok is vannak lapszabászatok. Nézz körül az interneten. Megnézem én is, aztán ha találok linkelem.
6/7 anonim válasza:
Szia! Megint utolsó vagyok. Itt lehet rendelni és most akciósan van rengeteg. Nézd meg hátha tetszik valamelyik:
Remélem tudtam segíteni
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)megnézegetem,remélem találok,köszi.
2010. máj. 11. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!