Kellemetlen erős gyomorégésre, gyomorpanaszokra kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
A hétvégén lagziba megyünk, 20 hetes terhes vagyok. Alapból refluxos, most meg aztan főleg. A szorító érzést gyomortájékon, és a sok gyomorsavat szeretném elkerülni... Rennie van itthon, de nálam kb. mint halottnak a csók. Salvus víz nagyon jó, de csak ha utana lefekszem. Különben pont ellenkező a hatás. Kérlek segítsetek.2017. márc. 16. 09:40
1/8 anonim válasza:
Egyél olyat, ami nem okoz problémát. Vagy egyél otthon. Jobb ötletem nincs.
2/8 anonim válasza:
Ludea.
Háziorvos írta fel, terhesen is szedhető. Gyomorégésem se sokat volt, miután szedni kezdtem.
3/8 Szabimamija válasza:
Szia!
Nekem kizárólag a szódabikarbóna segített. Egy teáskanállal, rá 1.5-2dl víz.
Max 10perc és elmúlt. Az első 12 hétben majd megőrültem úgy égett a gyomrom. Egy próbát megér! Sok sikert!
4/8 A kérdező kommentje:
Szinte nincs olyan étel, ami ne hozná elő. És hát kora délutantól ott leszünk, hiába eszek itthon meg egy szendvicset... Szódabikarbónás vizet egyszer ittam, azt soha többé. Ludea vajon mennyi idő alatt hat? Csak napok múlva?
2017. márc. 16. 10:16
5/8 anonim válasza:
Gaviscon-t is megprobalhatod, veny nelkul kaphato, terhesseg eseten is lehet.
6/8 anonim válasza:
Szia! en ikrekkel voltam terhes es csak a Rennie segitett. Abbol akar napi 10-et is be lehet venni es azonnal hat. Emellett rengeteget ittam, meg ledus gyumolcsoket ettem. Az is segitett.
7/8 anonim válasza:
Szia!Nolpasa.... Nekem olyan savam volt hogy ejszaka arra keltem hogy a sav folyik ki a számon és szét eg a nyelocsovem... A betegtájékoztatóban az van hogy terhesség alatt nem lehet viszont én a kórházban kaptam.... 1szemtol kb 4-5napig nincs gyomoregesem
8/8 anonim válasza:
Igen, nehéz ügy. Apukám is évekig próbált mindenfélét, és csak nemrég találta meg, ami neki elmulasztja, ha gondolod, priviben elmondom, neki mi jött be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!