Volt már valakinek hogy vizeletből nem tudták megállapítani a terhességet?
Terhességi teszt otthoni laboros negatív de a tünetekkel elment nőgyógyászhoz és az ultrahangon látták a babát?!!!
Ez mitől lehet?
Biztosat így csak akkor fogsz tudni, ha vérvételre vagy ultrahangra mész.
Én sajnos csak olyat ismerek, akinek nagyon magas a progeszteron-szintje és totál terhességi tünetei vannak miatta (pl. állandó hányinger).
Igen.Azóta kértem egy laboros vizelet tesztet mert a lányomnàl csak az lett pozi 7 hetesen az otthoni mind mind negatív.
De a laboros vizelet is negatív de a tünetek nem szűnnek csak szaporodnak és rohamosan szélesedik a csípőm.
Kérek egy időpontot és majd elválik :/
Mire gondolsz mi mi miatt lehetnek?
Mi okozhat ilyet?
Nézd, felesleges találgatni, hogy ha nem vagy terhes, mitől nő a hasad és mitől vannak tüneteid, teljesen felesleges beparázni előre.
Menj el orvoshoz, nem kell a duma, hogy biztos elküldene, engem még soha nem küldtek el, pedig az esetek többségében nem voltam terhes, a terhesség - főleg a legalább 2 hónapos, amire gyanakszol - egy normál vizsgálaton (tapintással) is feltűnik az orvosnak. De nyilván jó lenne kierőszakolni egy uh-t. Sőt, azt is mondhatod, hogy terhességre gyanakszol, és előfordult már, hogy a teszt nem mutatta ki, mégis terhes voltál (ha jól értem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!