Kismamák! Nektek melyik terhesvitamin vált be a legjobban? Milyen fajtát szedtek?
Én a Gravidát szedtem, a nőgyógyászom ajánlotta. 18-20.hét körül elkezdtem tőle nagyon hányni, pedig egész terhesség alatt nem volt rá példa, szóval váltottam Elevit Plusra.
Azóta is azt szedem, pedig már 4 hónapja szültem (szoptatok).
A dokim a Femibionra esküszik, de nekem nem vált be, hányingerem volt tőle + nincs benne vas.
Én Matruellét szedek.
Egyébként tök mindegy, milyet veszel, nagyjából mind ugyanazt tudja. Próbáld ki, amelyik szimpatikus, és ha nem vált be, legközelebb vegyél egy másikat.
Szia!
Nekem a LadeeVit-et ajánlotta a nőgyógyászom, majd a Czeizel intézetben is ezt javasolták!
Ladeevit vált be nekem is. Nézd meg az Alma gyógyszertárakban. A hónapban nagyon jó áron van.
Femibion, Elevit Plus nekem hányingert okozott. Valamint itt írták is, hogy amennyire el vannak szállva a Femibionnal pl. nincs benne vas és egy csomó ásványi anyag
A Matruelle is nagyon jó, előző terhességemnél azt szedtem, de az elég drága és olyan küllemre és összetevőkben is, mint a Ladeevit.
Azon kismamaknak akik esetleg nem szedhetnek jodot, jo szivvel ajanlom ezt:
Ovant baba 2
Jodmentes. Folsavat folatkent tartalmazza mint a femibion. Omega3 is van benne.
En elevitrel kezdtem, attol nagyon rosdzil voltam, majd valtottam femibion 1-re, azzal renben voltam. 2. timeszterben a gravidat kezdtem el szedni (gontoltam tokmindegy, meg a femibion nagyon draga) de az sem valt be, igy femibion-ra (femibion 2)...azota megint rendben vagyok.
Magneziumot, D vitamint meg neha kis calciumot szedek melle.
Ez szerintem egyebkent egyenenkent valtozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!