Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni az ilyen...

Mit lehet tenni az ilyen tünetek ellen?

Figyelt kérdés
13,5 hetes várandós vagyok, elkezdtem gömbölyödni. Sokszor nincs éhségérzetem, ilyenkor onnan veszem észre, hogy ennem kellene, hogy kezdek elgyengülni. Ez ellen sokszori kis mennyiségű evéssel próbálok segíteni. Viszont ami ettől is rosszabb, hogy már kevés ételtől is olyan szintű teltségérzetem van, hogy majd' szétrepedek órákon keresztül. Egész nap érzem ezt a has-és gyomorfeszülést, nagyon rossz. Mit tehetnék?
2017. márc. 7. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a kajával van a gond, lehet, hogy keményedéseket tapasztalsz, ami ilyen korán és ilyen sűrűn nem jó. Magnéziumot kell szedni, ha már szedsz, akkor picit többet próbálj meg bevenni.
2017. márc. 7. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez puffadás. A haskeményedés más. Az általában csak egy nagyobb ponton jelentkezik az alhasnál, vagy kicsit feljebb (de nem a gyomornál), és teljesen, szó szerint megkeményedik a hasad, már-már kellemetlen érzés. Mintha egy nagyobb kő lenne a hasadban. Fél, 1 perc után pedig vissza áll a régi formájába.

Ha ez a gond, akkor szedj Magne B6-ot, 3x1-et, nyugodtan. Baj nem lesz, hiszen ez vitamin.

Amúgy pedig sajnos nem sokat tudsz tenni, próbálj mindig falatozni, kicsiket enni. Sokszor keveset. Ne felejtsd el, nehogy rosszul legyél. És rengeteg folyadék! Lehetőleg szénsavmentes.

2017. márc. 7. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Sok mg-t szedek, a laboreredményem is alátámasztotta, hogy eleget szedek. Keményedést nem érzek, csak ez a gyomorproblémám van. Hasonlít a korábban tapasztalt puffadáshoz, de ez valahogy mégis más a várandósság miatt.
2017. márc. 7. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Segíthet esetleg, ha reggelente éhgyomorra hígított almaecetet iszok? A várandósságom előtt ittam egy ideig. Vagy esetleg probiotikum?
2017. márc. 7. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy bármi köze van a terhességhez.

Én ugyanezt tapasztalom mostanában de nem vagyok terhes.

Én eddig a stresszre gyanakodtam vagy arra hogy a kevés évestől összeszűkült a gyomrom és már a kisebb adagok is megterhelik.

2017. márc. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!