Más is ilyen utálatos, ideges terhesség alatt vagy csak én?
Szia.
Nemtudom, én még csak kb olyan 4-5 hetes terhes lehetek és én is rettentően utálatos vagyok, meg nagyon hamar felkapom a vizet mindenen.Nem tudom magam kontrollálni.Volt már egy missed ab.-om úgyhogy én erre vezetem vissza a viselkedésem mert nagyon bevagyok pánikolva hogy ez a terhességem is valami rossz dologgal ér véget.Remélem az idő előrehaladtával eltűnik ez a gonosz utálatos idegbeteg énem. Sok jót kívánok neked és boldog babavárást. :)
Akkor jó!Megnyugodtam:)
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a kedvencem,hogy beszólogatok:)
Állítólag én elviselhetetlen vagyok... :S De tolerálja a családom, én úgy veszem észre.
Egyszer szidok mindenkit, máskor imádom a világot. Van, hogy bőgni tudnék, máskor vihogok.
És sajnos akaratos vagyok... ezt magam vattem észre.
De gondolom rendeződik mindez. Én is csak az elején vagyk, erre fogom. (3 hónapos)
Engem is minden idegesít: ha néznek, ha hozzámérnek, ha tanácsokat osztogatnak. HA valami nem extra tiszta belebolondulok, naponta takarítok.
A férjem és a szüleim alig bírnak elviselni, a hangulatom változó, sokat sírok ok nélkül, mindenkivel kötözködök.
Tipikus "ha va rajta sapka, azért, ha nincs, hát azért".
Remélem ez szülés után elmúlik, mert rosszul vagyok magamtól, komolyan....:-SS
Szóval, nyugi, nem vagy egyedül, de ettől még nem lesz könnyebb...
Sok sikert neked és nyugodt terhességet!
34 hetes kismamó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!