Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

02.14dikén kaptam meg a menstruációmat. 23dikáig tartott..

De barátommal együtt voltam 15-16odikán meg 23-24-25dikén védekezés nélkül.

Az telefonos naptáramba azt írja,hogy peteérésem volt 24től 1.ig!

Lehetek terhes?

Köszönöm a válaszokat!:)

2017. márc. 4. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Most én tanítsalak írni és fogalmazni?

Figyeltél volna oda az iskolában, ha egyáltalán jártál.

"Ha 10-20 év alatt sokunkig eljutott az, hogy ha azt mondom, valamelyik hónap valamelyik napján, akkor nem írok pontot (március 15.-én helyett március 15-én), akkor itt az ideje, hogy a hónapok első napjának helyesírását is felelevenítsük! Itt ugyanis már nem az a helyes, hogy 1-én, hanem az, hogy 1-jén.

Kerülendő: 15.-én, 15-ödike, 1-én, 1-e, 1-éig, 1-i, 1-ei

Ajánlott: 15-én, 15-e, 1-jén, 1-je, 1-jéig, 1-ji (elseji), 1-jei (elsejei)"

[link]

Tehát nem "dikén", "dikán" meg "odikán"

A menstruáciőt meg nem kapják.

Egyéb kérdés?

Örülök, hogy segíthettem!

Dikk...

Mellesleg illene tudnod, ha már aktív nemi életet élsz, hogy igen lehetsz terhes, ha védekezés nélkül csináljátok.

2017. márc. 4. 02:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

OK, figyelmen kívül hagyom a helyesírási hibákat... és hogy a menzeszt nem kapjuk...

A peteérésed nem tarthatott egy hétig, ugyanis az ovuláció egyetlen nap. Az előtte lévő egy héten a legnagyobb az esély a teherbe esésre.

Nem tudom, hány naposak a ciklusaid. Ha 24-26, akkor pont a legnagyobb az esélyes a teherbe esésre.

Ha 27-30 nap, akkor már kisebb az esély, de még mindig nagy.

Ha attól hosszabb, akkor csak egy rendkívüli peteérés kavarhat be.

2017. márc. 4. 04:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz.

Barmikor lehet a noknel rendkivuli peteeres, szoval eleg nagy az esely, ha ilyen sokszor nem vedekeztetek.

2017. márc. 4. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A peteeresed kornyeken is szexeltetek, szoval igen lehetsz, en igy lettem pont :) (mondjuk mi akartuk)

De nem irunk olyat masoknak hogy majom, meg te allat mert neveletlensegre vall.

2017. márc. 4. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Már ne haragudj de buta vagy, ha a termékeny időszakodat egy mobil alkalmazásra bízod. Jah és ha Védekezés Nélkül Szexeltél akkor Bármikor Teherbe tudsz esni
2017. márc. 4. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!