Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondanátok megbízható terhessé...

Mondanátok megbízható terhességi teszteket?

Figyelt kérdés

2017. márc. 3. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

X-epil van hogy elmaradas itan napokkal lett csak pozi, Gabriel meg sokszor al-pozi.

Facelle sosem csalt meg es elmaradas napjatol mar mutatta a babat.

2017. márc. 3. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Én tavaly Gabriell-t és Dm-eseket vettem, mindegyik tökéletesen kimutatta - ugynúgy. 3x teszteltem :D

Annyi, hogy arra figyelj (bár gondolom ezt tudod), hogy a beágyazódástól számítva csak bizonyos időn túl mutatják ki ezek.

Szerintem nincs olyan hogy rossz minőségű teszt, mindegyik a HCG-hormont keresni, max egyik érzékenyebb mint a másik. Vagy épp "hibás" és rossz eredményt mutat, de ezt egy drága teszt is megteheti.

2017. márc. 3. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a gravi hvg jött be, de most a ferjem harmadik babánál predictor early vagy vmi ilyesmi...allitolag 6 nappal korábban kimutatja, en mensi elmaradást követő 2-3. napra használtam es ugyanolyan erős csikos mint a kontroll. Aztán mivel nem vagyok biztos abban ikori a baba vettünk cleablue hetszamlalosat, az pedig igazolta azt amire gondoltam mikor foganhatott....🙂
2017. márc. 4. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!