Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lennek vagy csak...

Terhes lennek vagy csak osszeszedtem valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szoval egy nagyjabol ket hete nagyon rosszul voltam, vegighanytam 15 orat teljesen random. Azt hittem virus, de az orvos nem mondott ra semmit, azt mondta szedjek probiotikumot. Egy heten keresztul rettenetes hanyingerem volt, de gyogyszert szedtem ra. Az alhasam is feszult, es furcsan fajt. Azota is ket naponta kb alhasi fajdalmaim vannak, mintha meg akarna jonni. Volt szexualis kapcsolatom, de gyogyszert szedek. Csinaltam egy terhessegi tesztet par nappal a hayas utan, az negativ lett. Ma ujra teszteltem, rossz volt a tesztem, vizszintes csik jott ki a kozepen (fuggolegesnek kellett volna). Szerintetek ez terhesseg vagy osszeszsedtem valamit? Nem tervezunk babat, de en nem banom, ha terhesseg, inkabb csak a gyogyszeren aggodom, mert azota is szedem, bar ugye egy heten keresztul minden kijott belolem... Mit gondoltok?
2017. márc. 1. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tipikusan az az eset, amikor csak egy új teszt megvásárlása és a tesztelés segít. Mi csak annyit tudunk látatlanban mondani, hogy vagy terhes vagy, vagy nem. Nem írtad, hogy mikor volt a szexuális kapcsolat, a ciklus melyik fázisában, kimaradt-e már a mensid, stb. Ha még nincs kimaradás, akkor a már egy hete tartó hányás biztosan nem a terhesség előjele.
2017. márc. 1. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kellett volna megjönnie?Mivel sokat hánytál ,kihányhattad a fog.gátlót... Késés után ajánlott a teszt,és ha negatív és továbbra is késik,inkább doki mert hormonzavar is állhat a háttérben.
2017. márc. 1. 11:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Tavkapcsolatban elek, utoljara januar kozepetol februar elejeig voltam a baratommal, tehat abban az idotavban voltak szexualis kapcsolataim (csak vele persze :) ) Februar 15-en hanytam rengeteget, utana meg kb egz hetig volt folyamatos hanyingerem. Akkor kezdodott az alhasi fajdalom, menstruacioszeru fajdalom is. A hanyas/hanyinger egy het utan abbamaradt, az alhasi fajdalom az meg most is tart.
2017. márc. 1. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Azért ez nem így kezdődik ha terhes vagy. Én vlgighánytam egyenlőre a terhességem felát és nagyjából így nézett ki a menetrend:

Nemvárt után 3 nappal pozi teszt.

5-6-7 hetesen: egyre erősödő hányinger.

7-8 hetesen elkezdődött a napi 5-10 hányás, ami a mai napig is tart, 22 hetes vagyok.

Amikor már hánysz, akkor teljesen biztosan van annyi hcg a szervezetedben, hogy pozi legyen a teszt, mert a tüneteket is a hcg okozza.

2017. márc. 1. 12:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Mivel bogyot szedek, mindig gyenge a verzesem es csak egy-ket napig tart. Februar 6-tol 12-ig tartottam gyogyszerszunetet, febr. 9 es 11 kozott volt nagyon gyenge verzesem, ami akar beagyazodas is lehet. Nem tudom ez hogy mukodik hogyha valaki tabi mellett esik teherbe. Rendszeresen szedem, de van, hogy nem ugyanabban az oraban veszem be. (Unokateosm 3 gyereket szult bogyo mellett, szoval sajnos ugye van erre pelda)
2017. márc. 1. 12:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Felreertes ne essek, nem akarok feltetlenul terhes lenni, csak feltettem egy kerdest. Nem gondolom, hogy mindenkinel ugyanugy megy le a terhesseg, de koszonom, hogy leirtad nalad hogy volt.
2017. márc. 1. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam le, hogy értsd a hányás már emelkedett hcg szintnél van, amit kimutat a terhességi teszt. Tehát nálad nem terhesség okozta, valami más bajod van.
2017. márc. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!