Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ne lehurrogjatok. A...

Kismamák ne lehurrogjatok. A gyerekeim imádják a kördoboz camping sajtot, úgy megkívántam, de nem merek enni mert alapból utálom a sajtokat. Nem lenne baj ha mégis ennék?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mivel egyébként nem eszem ilyesmit, ugye nem árthatok vele,ha pont most belekóstolok?
2010. máj. 9. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mármint kinek nem ártanál? Magadnak? Vagy kismama vagy? (gondolom, hiszen kismamáknak írtad a kérdést...) Szóval ha nem vagy érzékeny a tejtermékekre, semmi bajod nem lesz, ha eszel belőle. Ha kismama vagy, azt egyél, amit megkívánsz, mert arra a szervezetednek valószínűleg szüksége van, hiányzik, a babának ez kell :) Csodaszép terhességet, könnyű szülést, jó babázást!
2010. máj. 9. 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi.

igen babát várók, ezért megfordult a fejemben,hogy mivel eddig nem ettem meg a sajtféléket,nehogy most legyen gondom vele.

érdekes mert az előző terhességeimnél nem jött elő ez.Azoknál nem voltam kívánós.

De most.....

2010. máj. 9. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha camamber jellegű sajtról van szó, szerintem inkább hagyd ki... vannak kemény sajtok, inkább azokat edd. Én speciel megpusztulok a tatár beafstek-ért, de nem ehetem, mert nyers.Na, majd szülés után :)
2010. máj. 9. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Campingsajtot nyugodtan ehetsz! Biztosan nem véletlenül kívánja a szervezeted!

Jó étvágyat!

Jah, és nem gombáról vagy hasonló nehéz kajáról van szó, hanem sajtról..., szóval, nem lesz semmi bajotok.

2010. máj. 9. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:

én rendszeresen eszek ilyen sajtot és semmi bajom nincsen.

38+4 hetes km

2010. máj. 9. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan edd meg, ha azt kívánod. Én majdnem minden nap eszem sajtot, elég sokszor ilyet is, és semmi baj nincs tőle. Most vagyok 35 hetes.

Ha alapból nem szereted, de mégis kívánod, akkor egyszerre csak egy felet egyél belőle, és ha ízlik, mehet egy egész dobozzal :)

2010. máj. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!