Veszélyes ez az állapot? Tapasztalt már valaki hasonlót?
Sziasztok az a problémám, hogy 5 hetes várandós vagyok és minden reggel úgy kelek mintha előző napom egész nap ivással töltöttem volna, pedig amióta tudom, hogy már ketten vagyunk egy csepp alkoholt / kávét sem fogyasztottam ami ennyire elvonhatná a szervezetemtől a vizet.
Aggódom nehogy baja legyen a picinek és dokihoz csak 2 hét múlva megyek.
Nekem is van, az első perctől kettő helyett iszok. ;)
Este is képes vagyok felkelni inni, egy üveg víz nélkül két méterre se indulok. A cukrodra figyelj oda (pár alkalommal érdemes mérni, biztos van valakinek otthon vércukormérő a rokonságban), a gyakori szomjúság lehet az egyik tünete.
De ha egyébként minden rendben, akkor nem jelent problémát. Nyáron képes voltam 4 liter vizet meginni naponta, pedig az még csak az első trimeszter volt.
39 hkm
Ha eddig kv volt rezgel akkor az is fuggoseg ! Ergo siman lehet par het elvonasi tunet amig a szervezet reagal a kv hianyra es kompenzal
Am napi 1kv nem art meg !
Ja annyi h a kv vizhajto hatasu !
Van akinek kimondottan jo ha issza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!